Te gekke budget ideeën voor je vakantiefoto’s

Voor de meesten is school en/of werk nu dan toch echt weer begonnen. De vakantie zit er weer op! Ben jij op op vakantie geweest of heb jij leuke uitstapjes gemaakt en heb je hier talloze leuke foto’s aan overgehouden? Doe dan inspiratie op en gebruik een van de volgende budget ideeën om je foto’s verder te laten komen dan je Facebook- en Instagrampagina!


Foto smartphone


Maak je eigen fotoboek

Een van de eerste dingen die je waarschijnlijk te binnen zal schieten is het maken van je eigen fotoboek. Het is de ideale optie om je reisverhaal na te vertellen en te illustreren op een manier die je voor altijd kan bewaren. Ben jij niet zo’n freubeltype die tijd heeft om een heel scratchboek-achtig exemplaar te maken? Er bestaan tegenwoordig ook Magini fotoboeken waarbij er automatisch één foto op elke pagina wordt geplaatst. Even je foto’s uitkiezen, uploaden en klaar is kees!

Wil jij korting ontvangen op een fotoboek?

  • Maak je fotoboek makkelijk en voordelig met de software van HEMA Foto. Je krijgt nu 20% korting op alle soorten fotoboeken! 
  • Met de Webprint kortingscode krijg jij tot 40% korting op verschillende formaten fotoboeken! 
  • Albelli heeft een kortingscode voor 15% korting op fotoboeken in de maand september!
  • Er is een speciale actie bij Print Things voor 30% korting op alle fotoboeken, ongeacht het formaat.

Foto box


Bestel een polaroiddoos

Polaroidfoto’s hebben altijd een instant gezellig effect en kan je bovendien ook nog eens leuk voorzien van een onderschrift. Zo heb jij je herinneringen allemaal mooi bij elkaar verzameld in een bijpassend doosje, waardoor je ze nog makkelijker kunt bewaren en laten zien. Ook leuk om cadeau te geven aan de vriend(in) die met je mee was!

Wil jij korting ontvangen op je polaroids?

  • Bestel je polaroids via Pixum nu met 20% korting en ontvang ze in een mooi doosje thuis. 
  • Bij Photobox scoor je retro fotoafdrukken met wel 70% korting! 

Wanddecoratie


Maak je eigen wanddecoratie

De mooiste foto’s en herinneringen verdienen natuurlijk een speciaal plekje in je huis. Naast je foto laten afdrukken op canvas kan je ook uit andere materialen kiezen die wellicht beter bij je interieurstijl passen. Kies bijvoorbeeld uit hout, aluminium, plexiglas of forex en uit diverse lijsten en passe-partouts om het geheel op je smaak af te stemmen. 

  • Via Fotogeschenk.nl upload jij je foto makkelijk en snel en krijg je nu bovendien ook nog eens 25% korting op wanddecoratie!
  • Maak verschillende soorten wanddecoratie met 15% korting bij BesteCanvas.

Gepersonaliseerde mok


Bestel gepersonaliseerde lifestyle producten met jouw verhaal

Wil jij een keer iets totaal anders doen met je foto’s? Personaliseer dan producten die je met enige regelmaat bij je draagt of tevoorschijn haalt. Wat dacht je van een slinger, sleutelhanger, mok, jaar-, school- of verjaardagsagenda met jouw foto’s? Zo word je op onverwachte momenten herinnerd aan de leukste momenten.

Bestel gepersonaliseerde producten met korting!

  • Bij MyPhotoFun krijg je op heel veel producten 20% korting! 
  • Met 10% korting maak jij voordelig leuke lifestyleproducten bij YourSurprise.

Wat ga jij met je vakantiefoto's doen?