De leukste en meest voordelige foto ideeën voor jouw vakantiefoto’s

De meeste vakanties komen nu toch echt tot einde. Jammer, maar vaak heb je een leuke periode om op terug te kijken. Waarin je een hoop hebt ondernemen en waarschijnlijk heel wat leuke foto’s aan hebt over gehouden. Laat jij ze eindeloos op je telefoon, laptop of Instagram staan? Dat kan beter! Dit zijn de leukste ideeën voor jouw vakantiefoto’s zodat je er nog langer van kunt genieten. Bovendien hebben we ook weer de beste acties voor jou bij elkaar gezocht!


Fotoboek met korting
Heb je heel wat foto’s gemaakt tijdens je vakantie? Dan is het aan te raden om een fotoboek te maken! Tegenwoordig bestaan er heel wat handige programma’s waarin jij in een handomdraai je foto’s in een formaat naar keuze upload. Vervolgens kun je zelf kiezen of je de foto’s vervolgens zelf verwerkt met tekstjes en andere tierelantijntjes of dat je ze via een random volgorde in een boek laat plaatsen. Tegen het einde van de zomer komen er steeds meer aanbiedingen voor korting op fotoboeken. Zo kun je nu al met tot wel 25% korting jouw boek maken via HEMA Foto of met €25,- korting bij Pixum!

Vakantiefoto


Maak gepersonaliseerde wanddecoratie
Tegenwoordig zijn er heel wat manieren om aan leuke wanddecoratie te komen. Zo kan jij je foto laten afdrukken op canvas, hout, aluminium of plexiglas. Kies voor één enkele foto of maak een te gekke collage in de foto editor van bijvoorbeeld BesteCanvas (waar je ook nog eens tot 85% korting krijgt!).


Persoonlijke schoolagenda
Heb je foto’s altijd bij de hand wanneer je tijdens een saai les door je agenda bladert. Doet je meteen weer denken aan vrolijke tijden en je wordt vaak herinnert aan leuke(re) tijden! Via YourSurprise heb je nu ook de mogelijkheid om je eigen agenda samen te stellen met jouw leukste foto’s. Meld je bovendien aan voor hun nieuwsbrief, want dan krijg je ook nog eens 10% korting op je aankoop!

Vakantiefoto


Geef fotocadeaus
Ben jij met een vriendin op vakantie geweest? Geef dan eens een gepersonaliseerd fotocadeau! Denk je hierbij meteen aan een mok met foto? Dat hoeft niet! Er zijn zoveel leuke opties tegenwoordig. Van telefoonhoesjes tot klokken, tassen, kussenslopen, tot vaasjes of doosjes. Overal kan je je foto laten bedrukken bij bijvoorbeeld YourSurprise, Greetz of PosterXXL.


Laat je foto’s afdrukken en ga zelf aan de slag!
Natuurlijk kan je ook gewoon al je foto’s al laten drukken en zelf aan de slag gaan met een fotoalbum. Sla wat stationary en knutselmateriaal in en ga aan de slag. Bij Webprint profiteer je deze zomer van 20% korting op alles en ook via HEMA kan je voordelig je foto’s laten afdrukken. 


Wat doe jij met je vakantiefoto's?