Zo shop jij je budget festival look voordelig bij elkaar (inspiratie + korting!)!

Grote kans dat jij deze zomer op een festival staat te shinen. Staat er binnenkort een goed feestje de planning? Het is leuk om dan net even dat beetje extra’s te geven en uit te pakken met je outfit. Het is ten slotte maar één keer per jaar zomer! Heb jij geen groot budget of spaar je je geld liever op voor de cocktails op het festival zelf? Met deze tips heb jij voor een paar euro een budget festival look bij elkaar gescharreld.


Wat moet je aan?

De vraag waar elke stapavond mee begint: wat moet ik aan? Eindeloos kan je in je kast turen op zoek naar het ene perfecte outfitje waarin jij het festivalterrein gaat betreden. Het is sinds enkele jaren een trend om flink uit te pakken tijdens je festivalbezoek. Wat de trends zoal zijn? Met bloemenprints, een pailletje hier en daar, wat kant, veel sieraden, gescheurde jeans, een hoedje of juist een kek haarbandje, opvallende zonnebril en een paar All Stars of biker boots kom jij al een heel eind!


SHOPTIPS

Logisch dat je geen bakken geld wilt uitgeven aan opvallende items, daarom zetten wij een aantal budget en kortingstips voor je op een rij!

 

Festival


Kies voor een opvallend jasje

Zoek eerst eens in je kast, want daar kom je vast een goede basis tegen met een goede broek en effen top of hemdje. Speur vervolgens webshops zoals ModeMusthaves, waar je genoeg festival proof items tegenkomt, af voor een opvallend jasje met een toffe print of details. Deze kan je later ook nog gemakkelijk combineren en maakt je festival lookje in één keer af! Maak ook gebruik van de kortingscode via de mail om extra korting te pakken op je bestelling!


Style met sieraden en accessoires

Een jurkje of outfit kan je in een handomdraai een ander lookje geven wanneer jij deze afstylt met sieraden. Zo straalt een hoedje, haarband (met knoop aan de voorkant), een aantal kettinkjes, leuke armparty en een zonnebril kunnen een outfit een instant bohemian of juist edgy look geven. In de uitverkoop zijn er genoeg accessoires en sieraden te vinden die je voor slechts een paar euro kunt bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens in de sale van Forever 21!

 

Accessoires


Kies voor printjes

Printjes zijn vrolijk en je maakt er direct een statement mee. Shop een trendy broek met verticale strepen of een leuke jurk met bloemenprint. De uitverkoop is het moment om festival outfits te scoren en deze items zie je dan ook nog volop terug. Kijk bijvoorbeeld eens bij Stradivarius!


Scoor (te) gekke schoenen

Leg de nadruk onder aan je outfit. Bij je schoenen dus. All Stars, Vans en biker boots doen het goed op festivals. Logisch, het moet comfortabel zijn, maar dat betekent niet dat ze er niet leuk uit hoeven te zien! Kies eens voor een opvallende kleur of print! In de sale van Omoda vind je heel wat festival proof schoenen waar jij het de hele dag op vol gaat houden met tot wel 70% korting!

 

All Stars


Ruilen!

Door de jaren heen verzamel je vaak nogal eens de gekste spullen. Organiseer voorafgaande aan het festival een ruilparty, waarbij jij en je vriendinnen kleding en accesoires waar jullie op uitgekeken zijn, naar toe meeneemt en ruil het nodige met elkaar. Iedereen blij!


Heb jij nog een budgettip?