Ga er voordelig tussenuit: boek jouw vakantie met vroegboekkorting

Het weer in Nederland wordt steeds slechter en dat laat ons al snel verlangen naar het heerlijke zomerweer. Een terrasje pakken, bruin bakken in de zon en de wintergarderobe inwisselen voor leuke zomer fashion. Zoals het er nu uit ziet, gaat dat nog heel lang duren. Maar je hoeft niet te wachten op de zon! Vlieg naar de winterzon of boek vast jouw vakantie voor deze zomer. Bij veel vakantieaanbieders kun je nu profiteren van vroegboekkorting, zodat jij voor weinig geld toch kunt genieten van een super vakantie. Of je nu wilt vliegen naar een ver land, met de camper op pad gaat of op een vakantiepark wilt verblijven, wij hebben alle aanbieders met interessante kortingen voor je op een rij gezet!

Zwembad


  1. WTC
    Bij World Ticket Center (WTC) kun je bijna altijd wel profiteren van een leuke aanbieding of kortingscode. Op het moment bespaar je €20,- op vliegtickets van onder andere Qatar Airways en krijg je tot €100,- extra vroegboekkorting op camperreizen!
     
  2. Expedia
    Expedia heeft een kortingscode van 5% op hotelboekingen en heel veel vakanties in de aanbieding. Tijdens de sale van krijg je al snel tot 50% korting op meer dan 1.000 verschillende deals (vlucht + hotel).
     
  3. Vliegtickets.nl
    Tijdens de Vliegende Startweken geeft Vliegtickets.nl €20,- korting op alle vliegtickets. Deze kortingscode kun je gebruiken voor alle vluchten vanuit Nederland, Duitsland en België. En je zit niet vast aan een bepaalde reisperiode. Dus boek snel een vliegreis naar je favoriete bestemming!
     

    Vliegtuig
     

  4. Center Parcs
    Ga je liever niet met het vliegtuig? Een comfortabele vakantie bij Center Parcs is natuurlijk ook een optie. Boek een huisje in een van de parken en geniet! Je hebt de keuze uit diverse budgeten, zodat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. En wanneer je nog vóór februari jouw huisje boekt, krijg je tot 36% vroegboekkorting én een activiteit of voorkeursligging t.w.v. €30,- cadeau.
     
  5. BungalowSpecials
    Met een jong gezin kun je ook naar een van de parken van BungalowSpecials. De huisjes bevinden zich in onder andere Nederland, Duitsland en Frankrijk. Bepaal zelf hoe ver je gaat en hoeveel je hier aan uit wilt geven. Als je snel bent kun je nog gebruik maken van de VroegboekSpecials voor deze zomer. Dan pak je tot wel 40% korting op een heerlijke vakantie in het hoogseizoen!
     
  6. Molenheide
    Voor een verblijf in Nederland of België kun je kiezen voor een van de bungalows van vakantiepark Molenheide. De huisjes komen in verschillende formaten, zodat je met het hele gezin op pad kunt. Voor kinderen is er genoeg te doen en ook de ouders kunnen zich prima vermaken in de omgeving. Wacht niet te lang met boeken want op het moment krijg je tot 30% ZomerVoordeel. Hoe eerder je boekt, hoe meer korting je pakt!
     

    Camping
     

  7. Homair
    Een vakantie op de camping is heerlijk als je kinderen hebt. De meeste locaties van Homair bieden genoeg faciliteiten en vermaak aan voor kinderen. En dan kun jij ook extra genieten van de vakantie. Boek voor 2 februari 2016 een vakantie in juli of augustus en profiteer van extra vroegboekvoordeel tot 25%.
     
  8. Venere
    Geen vroegboekkorting, maar Venere heeft wel (bijna) altijd een kortingscode beschikbaar waarmee je veel geld kunt besparen op jouw vakantie. Op het moment boek je een hotel met maar liefst 15% extra korting. De aanbieder heeft locaties op alle bestemmingen van de wereld. Combineer het met een vliegticket met korting en je hebt een voordelige vakantie geboekt!
     
  9. Hotels.com
    Bij Hotels.com kun je altijd korting pakken dankzij actuele aanbiedingen of kortingscodes. Op het moment krijg je 10% voordeel op geselecteerde reizen met de Hotels.com kortingscode. Maar je kunt ook tot 30% besparen met de vroegboek deals. Deze geldt voor reizen tussen 01-05-2016 en 31-08-2016. Nog niet helemaal overtuigd van deze acties? Er zijn regelmatig sales van twee of drie dagen waarbij je tot 50% bespaart op je hotelboeking!
     

    Hotel
     

  10. Iberostar
    Een verblijf in Spanje, de Cariben en het Middellandse zee gebied boek je via Iberostar met vroegboekkorting tot 30% of gebruik de kortingscode om 10% te besparen op een hotelboeking in Spanje. Het voordeel van Iberostar is dat alle accommodaties aan het strand liggen. Dit geeft een ultiem zomergevoel!
     
  11. Hotelopia
    Of je nou op stedentrip of uitgebreide vakantie gaat, bij Hotelopia vind je een hotel voor iedere vakantie. En je profiteert tijdelijk van vroegboekkorting tot 20%. Gebruik de kortingscode om 6% extra te besparen op je boeking. Deze is geldig voor een verblijfsdatum tot het einde van dit jaar! 
     
  12. Wimdu
    Verblijf je liever niet in een hotel? Dan kun je altijd kiezen voor Wimdu! Deze aanbieder heeft het grootste platform voor vakantie appartementen in Europa. De accommodaties bevinden zich allemaal op toplocaties en geven je een betere reiservaring. Daarnaast is het vaak ook nog een stuk goedkoper dan een hotelovernachting. En met de actuele Wimdu kortingscode krijg je €10,- korting op jouw boeking. Er is geen reisperiode gebonden aan deze boeking!
     
  13. Interhome
    Voor extra rust en vrijheid kies je voor een vakantiehuis of appartement. Via Interhome boek je veel locaties door heel Europa voor slechts een kleine prijs. En met de vroegboekactie kun je tot wel 10% besparen op het totaalbedrag. Ga je er liever meteen tussenuit? Dan kun je profiteren van tot 33% last minute korting!
     

    Genieten van vakantie
     

  14. Neckermann Reizen
    Bij Neckermann Reizen kun je pas echt voordeel pakken. Op heel veel bestemmingen krijg je namelijk tot wel €250,- vroegboekkorting. Dat scheelt toch weer een hoop geld! De hoogte van de korting is wel afhankelijk van de gekozen bestemming en reisperiode. 
     
  15. Van Nood Reizen
    Deze week kun je nog 20% Vakantiebeurs korting pakken bij Van Nood Reizen. Dit is geldig op geselecteerde reizen. Maar ook op veel stedentrips en premium reizen krijg je tijdelijk tot 20% vroegboekkorting.
     

Wees er snel bij en reserveer op tijd een reis om het voordeel niet mis te lopen!