Bewaar jouw vakantieherinneringen nu extra voordelig

De meeste vakanties komen nu toch echt ten einde. Jammer, maar vaak heb je een leuke periode om op terug te kijken. Heb jij een geheugenkaartje vol met vakantiefoto's en wil je je huis hier graag op een gezellige en voordelige manier mee volhangen? Lees dan snel verder! Deze blog is namelijk gevuld met leuke ideeën om extra lang van je vakantieherinneringen te kunnen genieten. Uiteraard hebben we ook weer de beste acties bij elkaar gezocht!


Ontwerp jouw ideale fotoalbum

Kun jij niet wachten om al je vakantiefoto's aan vrienden en familie te laten zien? Of vind je het zelf heerlijk om er regelmatig naar te kijken? Dan is het hoogtijd om een fotoboek te maken. Zo kun je al je lievelingsafbeeldingen eenvoudig een mooi plekje geven. Als je een digitaal fotoalbum wil maken, kun je onder andere bij Albelli, Fotofabriek en Smartphoto terecht. De producten van deze webshops zijn altijd al prettig geprijsd, maar je kunt momenteel ook nog eens profiteren van kortingscodes. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze exclusieve Albelli kortingscode waarmee je 20% korting pakt op fotoboeken of shop jouw album met deze Fotofabriek kortingscode voor slechts €9,99. Bovendien hebben we nog een exclusieve code waarmee je tijdelijk 40% korting scoort op Smartphoto fotoboeken.


Vul je reisdagboek met herinneringen

Een andere manier om je vakantieherinneringen te verzamelen is door een reisdagboek te maken. Bij HEMA kun je tot wel 70% besparen op mooie reisdagboeken waarin je al jouw avonturen op kunt schrijven. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij Blokker. Hier vind je een grote selectie fotoalbums die je met tot maar liefst €5,- korting kunt bestellen. Als je jouw favoriete reisdagboek eenmaal hebt gevonden, is het tijd om je vakantiefoto's af te drukken. Dit doe je al voor €0,09 per stuk bij HEMA Foto. Daarnaast ontvang je bij Fotofabriek tot 75% volumekorting op fotoafdrukken in allerlei verschillende formaten. Zoals je wellicht al vermoedt, vraagt het maken van een reisdagboek behoorlijk wat knip- en plakwerk, maar je zult er een leuk boek boordevol herinneringen en vakantieverhalen aan overhouden!

Reisdagboek


Hang je favoriete vakantiekiekje aan de muur

Zijn er een paar foto's die er voor jou echt tussenuit springen? Dan kan het leuk zijn om deze in je interieur te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een levensgrote canvas of poster van jouw favoriete vakantieplek! Met behulp van de vele webwinkels die wanddecoratie aanbieden, kun je eenvoudig op zoek gaan naar jouw ideale formaat en materiaal. Een van de winkels die bekend staan om hoogwaardige wanddecoraties is Albelli. Of je jouw vakantiefoto nu op canvas, aluminium, forex of plexiglas af wil laten drukken: het kan allemaal met 20% korting dankzij deze Albelli kortingscode. Een andere webshop waar je nu extra voordelig uit bent, is HEMA Foto. Er is momenteel namelijk een kortingscode actief waarmee je 25% korting pakt op alle wanddecoratie. Ben jij gericht op zoek naar korting op canvassen? Dan kun je gebruikmaken van een BesteCanvas kortingscode waarmee je €10,- korting ontvangt. De laatste optie die we aan willen kaarten is perfect voor mensen die op zoek zijn naar unieke wanddecoraties. deJouwe geeft je namelijk de kans om je eigen professionele fotocollage samen te stellen! Lijkt dit je wat? Vergeet dan niet om de huidige kortingscode te verzilveren om van 20% korting te profiteren.


Bewaar je mooiste foto's in een doos

Als je meer dan alleen foto's wil bewaren, kan het leuk zijn om een speciale vakantiedoos te maken. Deze kun je bijvoorbeeld vullen met entreetickets en brochures van bezienswaardigheden, strandschelpen en souvenirs die je aan je favoriete vakantieplek laten denken. Wanneer je dit voor elke vakantie doet, krijg je uiteindelijk een verzameling aan herinneringsdozen vol met de allerleukste vakantieherinneringen en souvenirs. Kun jij nog een geschikte doos gebruiken om dit te doen? Neem dan een kijkje bij Rajapack, waar je nu tot 30% korting scoort op kartonnen dozen met diverse afmetingen.

Doos-vol-met-vakantieherinneringen


Geef je reispartner(s) een tof fotocadeau

Tenslotte kun je je lievelingsfoto's ook af laten drukken op andere materialen zoals mokken, telefoonhoesjes en sleutelhangers. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor je reisgezelschap! Via YourSurprise pak je tot maar liefst 50% korting op fotocadeaus zoals wenskaarten, notitieboeken, sieraden en bierpakketten. Daarnaast kun je je foto voordelig op een geschenk laten plaatsen bij Greetz. Van fotogebak tot ballonnen en mokken: het kan allemaal! Een andere webshop die bekendstaat om fotocadeaus is Smartphoto. Je kunt hier terecht voor kussens, telefoonhoesjes, mokken en nog veel meer. Klinkt dit goed? Dan is het goed om te weten dat je tijdelijk 20% korting ontvangt met behulp van een kortingscode uit ons actieoverzicht.


Zoals je ziet, zijn er meer dan genoeg manieren om jouw leukste vakantieherinneringen te bewaren. Dit is pas het topje van de ijsberg! De echte creatievelingen onder ons kunnen bijvoorbeeld een gepersonaliseerde agenda, wereldkaart of afspeellijst maken. Hoe je het ook aan wil pakken: je zult je vakantie in ieder geval niet snel vergeten!