De 15 beste kortingscodes voor de maand november, dit zijn ze!

Er is alweer een maand verstreken en dus is het weer tijd om de beste kortingscodes met jou te delen. De maand november staat natuurlijk geheel in het teken van Black Friday en Cyber Monday. Helaas kunnen wij niet alle kortingscodes al weggeven als het aankomt op deze twee dagen, maar wel kunnen wij natuurlijk de top 15 beste kortingscodes van dit moment met je delen. Zo kun je alvast inkomen in de wereld van korting, korting en nog eens korting! Bekijk hieronder de beste kortingscodes van dit moment!


De 15 beste kortingscodes:

1. Profiteer van €10,- korting + gratis verzending bij H&M
Als H&M member kan jij momenteel profiteren van flink wat korting. Het enige wat je moet doen om de €10,- te ontvangen is je saldo aan punten inleveren, je dient dan over 400 punten te beschikken. Lever deze in en je bent gelijk stukken goedkoper uit. Tijd om je garderobe weer eens vol te hangen met heerlijk warme truien van de H&M!


2. Pak tot 40% korting bij Nike
Bij Nike kan je nu shoppen met ruim 40% korting in de sale. Sla die nieuwe sneakers in die je al tijden wilt hebben of shop de nieuwste hardloopkleding waar je de koude temperaturen mee kan trotseren!

Nike


3. Geniet van een hotelovernachting met 12% korting bij Expedia
Heb jij binnenkort een weekendje vrij genomen om er eventjes tussenuit te gaan en kan jij wel wat korting gebruiken als het aankomt op een goedkope hotelovernachting? Dan zit je bij Expedia goed! Geniet nu van 12% korting op je hotelovernachting en knijp er eventjes tussen uit!


4. Profiteer van 15% korting op alles bij About You
Nu is het moment waar je die ene jas of broek kan shoppen bij About You die je al maandenlang bezighoudt. Je shopt nu namelijk met 15% korting op de gehele collectie met onze exclusieve kortingscode! Houdt er wel rekening mee dat de kortingscode pas geldig is vanaf €75,- én alleen geldig is voor nieuwe klanten.


5. Pak €5,- korting op je boodschappen bij Albert Heijn
Je kan profiteren van deze kortingscode als je je bestelling afhaalt bij een Pick Up Point. De korting is geldig voor nieuwe klanten en je dient voor minimaal €40,- aan boodschappen te doen om te kunnen profiteren van de actie.


6. Ontvang 10% korting op alles bij Boohoo
Bij Boohoo kun je momenteel los gaan op de gehele collectie, aangezien je momenteel 10% korting op alles ontvangt. En wat ook nog eens super fijn is, is dat de kortingscode ook geldig is op de sale artikelen! Gegarandeerd dat er iets leuks voor je bij moet zitten.


7. Profiteer van 10% korting op alles bij JBL
Ben je al een tijdje op zoek naar een goede koptelefoon van JBL? Dan is dit het moment om hem te scoren! Je krijgt nu namelijk 10% korting op alles bij JBL. Schaf jij die ene koptelefoon, of ga je toch voor een nieuwe JBL Party box waar jij het meest prachtige geluid kan produceren op ieder feestje?

JBL


8. Boek een last minute bij Belvilla met 50% korting
Kun jij wel een paar vrije dagen gebruiken en kun jij niet wachten om deze dagen te spenderen in een knus huisje van Belvilla? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij Belvilla kun je nu namelijk met flink wat korting genieten van een heerlijke last minute. Bekijk alle last minutes op de website!


9. Ontvang €7,50 korting bij Brunotti
Bij Brunotti heb je nu de kans om te profiteren van maar liefst €7,50 korting als je een bestelling plaatst met een waarde van €40,- of meer. Shop de nieuwe wintercollectie en schaf dat heerlijke bontjasje maar aan, want deze korting kun je zeker niet laten liggen!


10. Scoor €4,- korting op de gehele collectie bij Size?
Goed nieuws voor alle Size? én sneaker liefhebbers want je kan momenteel je favoriete paar sneakers shoppen met €4,- korting! Alle beetjes helpen om dat paar sneakers nóg goedkoper aan te schaffen. Ga je voor een tasje of voor een nieuwe hoodie? Je shopt het allemaal bij Size?


11. Scoor €3,- korting op je bestelling bij JD Sports
Bij JD Sports kun je nu goedkoper shoppen door gebruik te maken van de kortingscode waarmee je €3,- goedkoper uit bent op je bestelling. Ideaal als je net dat ene item hebt gezien dat je erg graag wilde hebben. Bekijk alle items op de website van JD Sports en zoek snel jouw favoriete items uit!


12. Pak tot €25,- korting op alle bestemmingen bij Emirates
Als je houdt van een op en top luxe vlucht naar een van jouw droombestemmingen, dan is het zeker geen slecht idee om je vliegtickets te boeken bij Emirates. Je boekt nu namelijk een vlucht met ruim €25,- korting op je ticket! En het mooiste is dat je de korting kan pakken op alle bestemmingen: Dubai, Bangkok of toch maar naar New York? Het kan allemaal!

Vliegen


13. Krijg ruim €100,- cashback bij MediaMarkt
Wist je dat je bij MediaMarkt regelmatig kunt besparen op je aankopen door gebruik te maken van de cashback acties? Je hebt hier geen kortingscode voor nodig. Het enige wat je hoeft doen is na aankoop het geld retour vragen via de website. Op de website van MediaMarkt staat precies uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.


14. Ontvang €5,- korting bij Bagageonline
Heb jij dringend een nieuwe tas nodig of kun jij wel een nieuw koffertje gebruiken, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Bagageonline. Hier ontvang je nu namelijk €5,- korting. Is dat even mooi meegenomen! Let er wel op dat de kortingscode pas te gebruiken is vanaf €49,-.


15. Krijg maar liefst €20,- korting op alle deals van Groupon
Heb jij een super leuke deal gezien bij Groupon? Dan kan jouw dag vast niet meer stuk als we je vertellen dat we nóg meer korting voor je hebben! Je ontvangt nu namelijk €20,- extra korting op alle deals van Groupon. De korting is geldig voor nieuwe klanten en de producten van Groupon zijn voor deze kortingscode uitgezonderd.

Groupon


Heb jij nog een goede kortingscode gevonden? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder!