Valentijnsdag 2020: scoor een leuk en voordelig valentijnscadeau

Volgende week is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Heb jij al iets in petto voor jouw vriend of vriendin? Of ben je nog op zoek naar een leuk uitje, hotelovernachting of een perfect cadeautje? Lees dan deze blog. Met deze tips scoor je namelijk de leukste maar ook voordeligste cadeautjes, uitjes en nachtjes weg.


Kaartje sturen

Heb jij een crush op iemand en durf je dit eigenlijk niet tegen hem of haar te vertellen? Overweeg dan eens om een kaartje te sturen op Valentijnsdag. Misschien kun je er een paar hints instoppen zodat hij of zij zou kunnen raden wie de afzender is of wellicht wil je het wel een complete verassing houden. Op deze manier heb je in ieder geval wel de mogelijkheid om je gevoelens naar iemand te uiten, terwijl je dat anders misschien niet zou doen. Wil je een anoniem kaartje sturen? Kies dan voor Kaartje2go waar je je eerste kaart cadeau krijgt! Hoeft de kaart niet perse anoniem te zijn en wil je misschien kiezen voor een fotokaart? Bekijk dan het valentijnsassortiment op de website van Hallmark. Gebruik deze Hallmark kortingscode om 50% korting te pakken op kaarten. Wil je een cadeautje sturen met een kaartje? Kies dan voor Greetz. Je kunt nu namelijk een gratis kaart versturen bij alle cadeaus met deze Greetz kortingscode.

Liefdesbrief


Samen dineren

Wil je buiten de deur eten, zelf koken of gewoon lekker wat bestellen? Bekijk dan de categorie "Eten & Drinken" voor alle acties gerelateerd aan deze drie opties. De beste deals scoor je echter bij Ticketveiling, Marley Spoon en Thuisbezorgd. Wanneer je graag in een restaurant wil dineren, kun je het beste naar de restaurant deals kijken bij Ticketveiling. Hier kun je namelijk al vanaf €1,- meebieden op diverse arrangementen, waardoor je zelf bepaalt hoeveel korting je pakt. Wil je thuis koken voor je geliefde en een gerecht proberen die je nog nooit eerder hebt gemaakt? Kies dan voor Marley Spoon. Op deze website kun je kiezen uit talloze gerechten, waarvan je de benodigde boodschappen op een zelfgekozen dag en tijd kunt laten bezorgen. Met deze Marley Spoon kortingscode ontvang je bovendien €50,- korting op je bestelling, waardoor je ook nog eens profiteert van extra veel voordeel. Wil je meer tijd aan elkaar besteden dan aan koken? Bestel dan met 50% korting bij Thuisbezorgd.


Romantische cadeaus

Tegenwoordig draait Valentijnsdag voornamelijk om het geven van cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een hartvormige doos voor bonbons, een bos rode rozen, een zachte teddybeer, fotocadeaus en meer. Om je op weg te helpen met het vinden van een romantisch maar voordelig cadeautje, hebben we een aantal aantrekkelijke valentijnsacties voor je op een rijtje gezet.

Rode rozen


Dagje of avondje uit

Wil je wat groter uitpakken en een dagje of avondje weggaan op Valentijnsdag, waarna je samen romantisch overnacht in een luxe hotel? Dat kan extra voordelig via diverse veilingsites. Zo kun je bijvoorbeeld via VakantieVeilingen leuke uitjes en romantische nachtjes weg boeken vanaf €1,- via de Valentijnveilingen. Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot, 3-gangendiner bij een restaurant naar keuze, high tea, diverse nachtjes weg in verschillende steden en nog veel meer. Ook bij Ticketveiling kun je terecht voor leuke uitjes, zoals diners, wellness arrangementen, avondjes uit en weekendjes weg. Wanneer je na je heerlijke dag of avond een hotel binnen wilt stappen om de nacht door te brengen, kun je de volgende aanbiedingen bekijken om zo voordelig mogelijk uit te zijn:

Hotelkamer


Kortingscodes Valentijnsdag

Naast speciale acties voor Valentijnsdag, kun je bij sommige webshops ook speciale kortingscodes vinden voor Valentijnsdag. Zo kun je bijvoorbeeld extra veel korting ontvangen op sexy lingerie of je ontvangt een gratis cadeautje bij je bestelling. Bekijk hier de valentijnscodes van dit moment: