Bespaartips: wat te doen met regenachtig weer

De afgelopen tijd hebben we met veel regen te maken gehad. Helaas ziet het er voor de aankomende dagen niet heel veel beter uit. Ondanks dat het weer wat droevig is, hoeven wij dat niet te zijn. Er zijn namelijk een hele hoop dingen die je kunt doen wanneer het regent. Een mooie bijkomstigheid is dat je ook nog eens kunt profiteren van veel voordeel op al deze leuke activiteiten! In deze blog lees je wat jij deze dagen kunt doen.


Scoor regenkleding met korting

Had je vandaag leuke dingen op de planning staan, die letterlijk in het water zijn gelopen door het weer? Er zijn veel mensen die niet van poncho's of regenkleding houden, omdat het er vaak lomp of stom uitziet. Maar dit hoeft niet zo te zijn! Er bestaan ook hele hippe regenjassen en stoere regenlaarzen. Overweeg eens een om een nieuwe gave regenjas te shoppen bij Hipinderegen of Nike, zodat je de volgende keer geen excuus hebt om niet naar buiten te gaan. Bij Hipinderegen profiteer je momenteel van tot 30% korting op veel artikelen. Wanneer je echt voordelig uit wilt zijn, kijk dan eens op de website van Nike. Hier kun je hippe opvouwbare regenjassen shoppen voor mannen, vrouwen en kinderen. Shop ze nu met deze kortingscode die jou 40% + 20% extra korting geeft!

Spingen in een plas water


Ga voordelig op vakantie

Ben je klaar met die regenachtige en koude dagen? Voor sommigen begint volgende week de herfstvakantie, terwijl de meesten nog een weekje langer moeten wachten. Hoe dan ook, de vakantie staat bijna voor de deur. Had je eigenlijk nog niets gepland, maar wil je nu eigenlijk wel even ontsnappen aan ons kikkerlandje? Boek dan nu een voordelige last minute vakantie. Ga naar Disneyland Parijs en profiteer van 20% korting tijdens de herfstvakantie. Pak 10% korting op een vakantie bij Expedia, profiteer van 35% korting bij Homair of scoor 40% korting bij Traveldeal.


Plan een relaxdag

Wanneer het regent, verlangen we vaak naar lekker op de bank liggen in onze pyjama met een dekentje en een warme kop thee. Doe dit dan ook! Wil je eerst nieuwe producten shoppen om van dit verlangen werkelijkheid te maken? Shop dan bij DealDonkey een fleece deken met €20,- korting of druk jouw eigen foto af op een deken met 75% korting bij BesteCanvas. Ben je toe aan een nieuwe zachte nachtkleding? Denk bijvoorbeeld aan een pyjama van zijde of satijn of shop een kimono voor over je lingerie of nachtkleding. Dit kan allemaal bij Intimissimi vanaf €36,-. Uiteraard kun je jezelf op een regenachtige dag ook verwennen met een lekker warm bad, maskertje en manicure.


Houd een filmdag

Niets is fijner dan lekker warm en droog een filmpje kijken samen met jouw vriendinnen. Nodig ze uit voor een filmdagje bij jou thuis of ga gezellig naar de bioscoop. Kies je ervoor om thuis af te spreken en een film te kijken via een streamingdienst? Wanneer je het goedkoopst uit wilt zijn, kies dan voor Disney+. Tot 12 november kun je namelijk gratis gebruik maken van deze service. Vanaf 12 november kost een abonnement op Disney+ €7,- per maand of €70,- per jaar. Dus maak er nu lekker gebruik van en bekijk al jouw favoriete Disneyfilms en -series gratis. Is Disney niet helemaal jouw ding? Netflix is ook een goede optie! Hier kun je namelijk 30 dagen gratis films en series kijken. Of profiteer van 50% korting op jouw abonnement. Ook bij Videoland krijg je 50% korting of kies voor veertien dagen gratis streamen. Wil je liever naar de bioscoop toe? Ontvang dan 15% korting op entree bij Pathé of huur een privébioscoop met 25% korting bij Belevenissen.nl als je met een grote groep wilt gaan.

Film kijken


Sloof jezelf uit in de keuken

Houd jij van bakken en koken, maar heb je geen zin om lang in de keuken bezig te zijn na het werk? Ga dan dit weekend lekker met je keukengerei aan de slag, terwijl de regen tegen de ramen tikt. Bak een taart of probeer eens een complex gerecht voor het diner waar je jouw gezin mee kan verrassen. Heb je inspiratie nodig voor leuke recepten? Kijk dan eens op de website van Jumbo of DEEN. Wanneer je voor bepaalde gerechten wat extra of speciale keukenbenodigdheden nodig hebt, kijk dan eens bij Blokker of Mepra. Bij Blokker kun je overigens ook terecht voor diverse keukenmachines waarmee je bijvoorbeeld zelf pasta kunt maken. Heb je juist helemaal geen zin om in de keuken te staan op een regenachtige dag? Bestel dan jouw maaltijd met tot 40% korting bij Deliveroo of profiteer van €5,- korting met deze Thuisbezorgd kortingscode.


Voordelig online shoppen

Lig je liever gewoon in bed of op de bank met je telefoon in de hand om de laatste deals te shoppen? In dat geval wil je natuurlijk profiteren van de beste kortingscodes die momenteel actief zijn. Deze codes hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.