Met deze bespaartips haal jij de kerstsfeer voordelig in huis

Pakjesavond is weer achter de rug en dit is voor veel mensen het startsignaal om het huis klaar te maken voor Kerstmis. Er worden massaal kerstbomen gekocht en de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau is begonnen. Heb jij de kerstboom al opgetuigd en je woning versierd? Mocht dit niet het geval zijn, lees dan vooral verder. Wij hebben namelijk de beste tips om je woning te decoreren op een rijtje gezet en alle webshops waar je heel voordelig de kerstinkopen kunt doen voor je opgesomd. Ook ontdek je hier de nieuwste trends voor Kerstmis 2022.


Goedkope (kunst)kerstbomen en versiering

Wanneer je aan Kerstmis denkt, denk je natuurlijk ook aan een mooie volle kerstboom. Neem dit jaar de tijd om van je boom een pronkstuk te maken en bestel de meest sprankelende ballen en versiering voor in je boom. Bij Leen Bakker krijg je nu tot wel 50% korting op kerstdecoratie. Wil je het dit jaar over een andere boeg gooien? Dan zijn de unieke ornamenten van HEMA wellicht iets voor jou. Dit jaar zijn bijzondere kerstornamenten zoals een hamburger kerstbal of een ornament in de vorm van een milkshake enorm populair. Je kunt je hele boom ermee volhangen, maar je kunt het ook als een speelse opvulling aan je huidige collectie versiering gebruiken. Voor de creatievelingen onder ons is het ook erg leuk om zelf kerstversiering te maken. Als je kinderen hebt is dit extra leuk om hen hierin te betrekken. Ga hier een weekendje voor zitten en scoor alle knutselbenodigdheden bij Pipoos, zoals papier, glitters en lint. Ook vind je op de site van de hobbyspecialist een heleboel DIY-projecten die je stap voor stap kunt volgen.

Kerstboom optuigen

Voor je kunt gaan versieren, is een boom uiteraard hoognodig. Bij Welkoop kun je nu gelukkig prachtige bomen kopen van de beste rassen. Tevens profiteer je van de naaldvast-garantie, wat betekent dat je geen last hebt van uitvallende naalden. Mocht dit toch voorkomen, dan kun je de boom gewoon omruilen. Kies jij liever voor een kunstkerstboom? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van bol.com. Deze bomen leveren je eindeloos plezier op tijdens de feestdagen en je kunt de boom eenvoudig inklappen. Dit voorkomt een heleboel troep in je woning en je hoeft de boom niet weg te brengen na de kerstperiode. Ook in de Blokker webshop heb je volop keuze uit kunstkerstbomen die amper van de echte zijn te onderscheiden. En het mooie is: je kunt nu tot wel tientallen euro's besparen op een kunstkerstboom!


Een sfeervolle kersttuin

Gezelligheid creëer je niet alleen met lampjes en versiering in je woning, ook met buitenverlichting tover je jouw huis om tot een winter wonderland. Bij INTOLED scoor je nu 20% korting op heel veel kerstverlichting, waaronder waterbestendige buitenverlichting. Ook bij Tuincentrum Outlet kun je nu heel voordelig allerlei kerstverlichting voor buiten scoren. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige lichtkerstboom of decoreer je voordeur met een kerstkrans vol lichtjes. Ben jij erg creatief en handig? Dan kun je ook zelf een kerstkrans maken! Bestel steekschuim of bind enkele kersttakken samen tot een ronde vorm. Vervolgens kun je de krans versieren met kerstballen, dennenappels en nog veel meer. Je kunt natuurlijk ook een kant-en-klare kerstkrans bestellen bij Euroflorist. Deze zijn samengesteld door gespecialiseerde bloemisten, waardoor je zeker weet dat je een prachtig kerststukje in huis haalt.

Kerstkrans maken


Aftellen tot Kerstmis

Nu de kerstboom staat en je woning is versierd met de mooiste kerstdecoratie, is het aftellen tot Kerstmis begonnen. Maak dit nog ietsjes leuker met een adventskalender gevuld met heerlijke geurtjes, lekkere chocolade of andere mini's. Elke dag kun je een deurtje openen en zo staat er iedere ochtend weer een verrassing op jou te wachten. Tegenwoordig zijn er veel verschillende kerstkalenders te koop, waardoor er dus altijd eentje te vinden is die bij jou past. Hieronder vind je de meest populaire adventskalenders met fikse korting.

Adventskalender


Tijd voor kerstfilms

Hoe kun je nu beter in de kerststemming komen dan met een heerlijke kerstfilm? Bij HBO Max is het aanbod aan deze feel-good kerstfilms enorm. Herbeleef de meest populaire kerstfilms van jaren geleden zoals "The Polar Express" of "Elf". Ook kun je de onmisbare kerstklassieker "Harry Potter" exclusief kijken bij deze streamingdienst. Voor de allernieuwste kerstfilms kun je ook een kijkje nemen bij Pathé Thuis en via deze aanbieding kun je tot wel €5,- korting pakken op je favoriete film. Nadat je de perfecte film hebt uitgekozen is het tijd om wat kaarsjes aan te steken en de lichtjes in de kerstboom aan te zetten voor extra veel kerstsfeer.