De lente met korting in huis halen? Dat doe je met deze aanbiedingen!

Goed nieuws voor alle voorjaarsliefhebbers! Nu de vogeltjes beginnen te fluiten en het weer mooier begint te worden, is het hoog tijd om je huis een opfrisbeurt te geven. Zo kun je jouw interieur met behulp van een paar handige trucs gemakkelijk klaarmaken voor de lente. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van vrolijke printjes, luchtige stoffen en frisse voorjaarskleuren. Hoe je dit precies doet en waar je alle benodigdheden met korting kunt scoren, lees je in deze blog.


Vrolijke bloemen

De eerste tip is het meest vanzelfsprekend. Hoe kun je de lente nu beter in huis halen dan met een verse bos bloemen? Het voordeel van een boeketje bloemen is dat de kleuren vanzelf met de seizoenen mee veranderen. Hoewel de winter bijvoorbeeld gekenmerkt wordt door donkere kleuren, staan felle en vrolijke tinten juist centraal tijdens het voorjaar. Als je jouw verse bloemen zo voordelig mogelijk wil bestellen, is het goed om te weten dat wij een exclusieve kortingscode hebben waarmee je 12% korting pakt bij Euroflorist. Ook kun je deze Bloompost kortingscode verzilveren om jouw lievelingsboeketten met €5,- korting aan te schaffen.


Een nieuw kleurtje op de muur

Naast het kopen van bloemen, kan het verven van de muren ook voor verfrissing zorgen. Zo zorgt een andere kleur immers voor een andere sfeer in huis. Door voor een lichte en zachte kleur te kiezen, kun je de ruimte flink opvrolijken. Bovendien laten lichte tinten de kamer ruimtelijker uitzien. Win-win dus! Wanneer je een kijkje neemt op Verf.nl zul je zien dat je hier tot wel 50% korting ontvangt op muurverf. Daarnaast heeft Verf.nu een mooie kortingscode. Hiermee profiteer je van 5% korting op de hele collectie.

Geverfde muur

Als het verven van de muren voor je gevoel toch iets te lang gaat duren, kun je er ook voor kiezen om je huidige wanddecoratie te vervangen. Deze truc is iets minder tijdintensief en daardoor eenvoudiger toe te passen. Het toevoegen van een fleurige poster of een vrolijke foto kan bijvoorbeeld al een groot verschil maken. Om te besparen op jouw gepersonaliseerde fotodecoraties kun je bijvoorbeeld terecht bij Albelli. Zo hebben we een exclusieve kortingscode ter waarde van 20% die je voor het hele assortiment kunt gebruiken. Verder kun je jouw wanddecoratie met €10,- korting bestellen met behulp van onze exclusieve BesteCanvas kortingscode. Ook scoor je bij Fotofabriek tijdelijk 25% korting op alle wanddecoraties. Wil je de foto’s het liefst zelf inlijsten? Dan kun je gebruikmaken van deze HEMA kortingscode waarmee je 20% korting pakt op alle fotoafdrukken.


Tijd voor frisse decoraties

Wil je jouw interieur elk seizoen subtiel veranderen? Dan is deze tip zeker iets voor jou! Met enkele kleuraccenten kun je namelijk al ver komen. Verwissel de donkere kussens op de bank bijvoorbeeld met zachtere tinten of plaats een vrolijke vaas of schaal op tafel. Ook kun je luchtige gordijnen of een vrolijk vloerkleed aanschaffen. Met behulp van een paar kleine aanpassingen bereik je al een groot effect!


Ruik het voorjaar

Om jouw lente make-over compleet te maken, kun je er ook voor zorgen dat je de natuur letterlijk in huis kunt ruiken. Geurkaarsen, geurstokjes en kamerparfum lenen zich goed hiervoor. Je kunt kiezen uit veel verschillende geuren en hebt controle over de reukhoeveelheid. Je zou bijvoorbeeld kunnen kijken naar geurtjes zoals lavendel, bloesem en citrus. Dit geeft de kamer direct het heerlijke gevoel van het voorjaar. Gelukkig zijn er momenteel veel winkels waar je deze items extra voordelig kunt shoppen. Zo pak je tot €10,- korting op Rituals producten en scoor je tot maar liefst 50% korting in de sale bij Blokker. Daarnaast ontvang je tijdelijk €10,- H&M korting op veel woonartikelen. Als laatst sluit ICI PARIS XL aan in dit rijtje. Hier bestel je jouw favoriete geuren namelijk met €5,- korting met behulp van een kortingscode.


Breng kleur in de tuin

Naast de binnenkant van jouw woning, is het natuurlijk ook leuk om de tuin op te fleuren. Zo kun je meteen van het zonnetje genieten tijdens het tuinieren. Enkele voorbeelden van bloemen die bij elke tuin passen zijn narcissen, tulpen en viooltjes. Hoewel deze planten eigenlijk in de herfst geplant moeten worden, kun je bij veel tuincentra terecht voor bloemen die al bloeien. Daarnaast zorgen groene tuinplanten ook voor een mooie zomerse look. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Tuinexpress waar je tot wel 50% korting scoort. Ook kun je profiteren van deze Bloompost kortingscode waarmee je €5,- bespaart op het hele assortiment.

Voorjaar in de tuin

Als je de bloemen en planten eenmaal gekocht hebt, is het belangrijk om naar de aankleding van de tuin te kijken. Het gebruik van vrolijke plantenpotten en fleurige vogelhuisjes kan bijvoorbeeld al een groot verschil maken. Om je hierbij te helpen, hebben we een paar winkels op een rijtje gezet waar jij gegarandeerd korting scoort op tuinaccessoires:

Om extra van je tuin te kunnen genieten, is het handig om comfortabele tuinmeubelen aan te schaffen. Gelukkig zijn ook hier veel aanbiedingen voor te vinden. Zo ontvang je bij Tuinmeubelshop tot maar liefst 50% korting op tuinsets en staat er een AVH Outdoor kortingscode van €30,- op onze website. Ook is er een kortingscode waarmee je het hele assortiment van Tuinmeubelen.nl met 10% korting kunt shoppen. Hierdoor wordt het klaarmaken van jouw tuin nog leuker!