Get ready met deze festival bespaartips

De zomerse temperaturen zijn weer aangebroken, iedereen trekt erop uit en geniet van een feestje op z’n tijd. Maar natuurlijk is het festival seizoen ook alweer ruim een maandje geopend en momenteel in volle gang bezig! Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je je leukste outfits bij elkaar wilt scoren voor een aantrekkelijke prijs zodat je vol op kan genieten van het festival! Daarom hebben wij voor jou alle bespaartips op een rijtje gezet zodat jij helemaal ready bent om het festival-seizoen te trotseren!


It's all about the shoes!

De schoenen, niet geheel onbelangrijk op een feestje. Het moet lekker zitten aangezien je er de hele dag op moet kunnen lopen én het moet er tof uit zien! Kies je voor sneakers of voor een paar mooie laarsjes? Het maakt niet uit want alles is goed zolang er aan het eind van het festival maar geen blaren op je voeten zitten! De trend die momenteel in is in sneakerland, zijn de old skool sneakers zoals de Nike Airs of de old skool Vans. Bij Size? Ben je hiervoor op de juiste plaats! Je vindt hier een breed assortiment aan de vetste schoenen! Bovendien kun je profiteren van gratis verzending met de exclusieve kortingscode en ontvang je momenteel ook nog eens 20% korting op alle Adidas Originals! Deze sneakers zijn een zekere musthave voor een festival en zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken! Ideaal toch? :)  

schoenen


Kledingcrisis

Iedereen kent het wel, een kledingcrisis vlak voor je naar het festival vertrekt! Wees goed voorbereid en weet dit te voorkomen met een gloednieuw outfitje. Check van te voren wel de weersvoorspelling want je wilt zeker niet met je korte broek rond huppelen terwijl er regen en een frisse wind is voorspeld! Bij Zalando heb je een breed assortiment aan festival kleding waardoor er altijd wel iets voor je bij moet zitten! Ben jij totaal inspiratieloos en kun je wel wat goede outfits voorgeschoteld krijgen? Laat je dan eens inspireren op Zalando met allerlei festival kleding en accessoires zodat jij nooit de plank mis zal slaan en de show kan stelen!


Accessoires

Een ander essentieel en eigenlijk belangrijkste item voor je festivaloutfit, is een goede tas! Je tas zal waardevolle spullen bevatten dus het is belangrijk dat je dit als factor meeneemt bij het uitkiezen van de perfecte tas. Er zijn vele soorten tassen maar de huidige trend die momenteel in vele winkels wordt verkocht is de old-skool buik/heuptas! Je vindt deze buiktas o.a. bij JD Sports (nu inclusief een code voor gratis verzending!) voor de mannen, en voor de vrouwen kun je terecht bij Stradivarius waar ze ook deze tasjes verkopen! Deze tasjes maken een heuze come-back deze zomer! En wat deze tasjes ook nog fijn maakt is dat ze ook in de vorm van een riem verkrijgbaar zijn waardoor je ze niet op je buik hoeft te dragen maar ook op je heup kan dragen! Niemand kan zomaar iets uit je tasje stelen omdat jij volledig overzicht hebt op het tasje!

tasje

Maar naast dat je een goed tasje moet hebben, zijn leuke accessoires ook van groot belang voor jouw outfit! Ga je voor een basic outfit dan is het aan te raden om eens flink uit te pakken met accessoires zoals mooie kettingen, oorbellen en armbanden. Neem ook eens een kijkje op ASOS voor de mooiste sieraden en accessoires. Bovendien zijn deze accessoires relatief gezien niet zo duur!


Overige zaken

Iedereen kent het wel, je bent de hele dag op een festival, je bent je vrienden kwijt en wilt ze een appje sturen maar dan ineens valt je mobiel uit, hij is leeg! Wees daarom goed voorbereid op dit dilemma en neem altijd een powerbank mee als je weet dat je mobieltje snel leeg gaat. Daarnaast is het ook van belang dat je niet vergeet oordoppen mee te nemen want die zijn o zo belangrijk om gehoorschade te voorkomen. En tot slot, wat dacht je van zonnebrand? Omdat de zon zo fel kan zijn in Nederland, loop je de kans om tijdens jouw dansjes en drankjes in de zon, hard te verbranden. Probeer dit te voorkomen door je goed in te smeren!
 

festival


Heb jij nog meer bespaartips voor een festival?