Bespaar op de leukste dagjes uit in de herfstvakantie met de voordeligste deals!

De herfstvakantie is momenteel al in volle gang in het zuiden van Nederland, terwijl het midden en het noorden van Nederland geduldig nog een paar dagen moeten wachten, kunnen zij nu gaan genieten van een heerlijk weekje vrij! Heb jij geen idee wat je moet doen met je vrije tijd en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan kun je bij ons de beste tips lezen om je herfstvakantie eens goed te spenderen! En voor alle werkende mensen onder ons, wellicht dat jullie in het weekend kunnen gaan profiteren van de leukste en voordeligste uitjes, zodat dat vakantiegevoel toch nog een beetje naar boven komt. Bespaar geld met de beste herfstdeals die wij speciaal voor jou hieronder op een rijtje hebben gezet!


Social Deal herfstdeals

Bij Social Deal ben je aan het juiste adres als je wilt profiteren van de beste deals tijdens de herfstvakantie! Als jij even niet meer weet wat je allemaal kan doen met je vrije dag, dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de pagina van Social Deal. Klik jouw favoriete stad aan en bekijk de leukste uitjes, deals en aanbiedingen. Ga bijvoorbeeld goedkoop lunchen bij dat cafétje om de hoek of profiteer van een dagje uit bij het recreatiezwembad. Social Deal staat bommetje vol met leuke deals. Bovendien ontvang je momenteel €5,- korting op alle deals en ontvang je €2,50 korting in de app. En om het nog goedkoper te maken krijg je maar liefst 100% cashback terug als jij minimaal 3 vrienden een deal laat kopen! Ideaal toch?!

Lunchen

 


Vlieg er tussen uit

Wie wordt er niet blij van? Even heerlijk een aantal dagjes genieten in het buitenland. Ga je voor een aantal dagen op Griekenland of ga je voor een stedentripje naar Rome? De keuze is reuze en bovendien kun je nu optimaal profiteren van flinke last minutes kortingen zodat jij nóg goedkoper uit bent! Of wat dacht je van een midweekje Parijs in combinatie met Disneyland Parijs? Disneyland Parijs geeft momenteel heel wat korting weg. Zo kun je nu profiteren van 20% korting en ontvang je zelfs €200,- zakgeld cadeau! Daar kan niemand nee tegen zeggen toch? Ook bij Expedia is het feest tijdens de herfstvakantie. Hier kun je momenteel gebruik maken van de packagedeals. Acties.nl mag een exclusieve kortingscode weggeven die je €30,- korting geeft als je een vlucht + verblijf boekt! Kies je bestemming uit waar je heel graag even wilt genieten van je vrije dagen, kies het perfecte hotel erbij ontvang je korting!


Vakantieparken en overnachtingen

En natuurlijk zijn de vakantieparken zoals Center Parcs, Roompot of Belvilla ook een ideale bestemming om er tijdens je herfstvakantie te vertoeven. Ga met je geliefde, je gezin of met je familie, kennissen of vrienden genieten in een van de Center Parcs parken waar je momenteel tot 35% kunt besparen op je verblijf tijdens de herfstvakantie! Ga jij liever naar een Roompot vakantiepark? Dan hebben we ook goed nieuws voor alle Roompot liefhebbers die al een verblijf kunnen boeken vanaf €97,-! Deze herfstige last minutes deal kunnen je veel geld besparen en geven je de kans om eens heerlijk te genieten met z’n alle en tijd met elkaar door te brengen! Daarnaast kun je bij Belvilla met de last-minute deals tot wel 25% korting krijgen! Als jij een overnachting wel genoeg vindt en gewoon in de buurt van Nederland wilt blijven dan moet je zeker eens een kijkje nemen door deals van Weekendesk. Hier ontvang je nu namelijk €10,- korting op jouw boeking!


Dagjes weg

Een dagje uit is nooit een verkeerd idee en bovendien ideaal voor alle werkende Nederlanders! Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen en willen graag met jou de leukste dagjes uit delen zodat jij je geen moment hoeft te vervelen tijdens de herfstvakantie. Bij Groupon krijg je nu maar liefst €20,- korting op alle deals! Gegarandeerd dat hier iets bij moet zitten voor jou. Of is een dagje Dolfinarium meer iets voor jou? Je profiteert nu van €12,- korting op je ticket. En mocht dit allemaal niet iets voor jou zijn dan kun je altijd nog een gokje wagen bij VakantieVeilingen waar de keuze aan dagjes uit enorm is! Ook bij ActievandeDag kun je een van de aanbiedingen kopen waarmee jij tot wel 90% op de totale prijs kunt besparen.

Herfstbladeren


Shoppen met korting

Blijf jij liever thuis en wil jij gewoon eens flink met korting gaan shoppen in je vakantie? Dan hebben wij goed nieuws voor alle shopaholics! De kortingen in alle winkels en webshops zijn van kracht en omdat de herfst weer is begonnen is dit de mogelijkheid om je garderobe eens een opfrisser te geven en compleet vol te hangen met najaarskleding. Hieronder vind je een selectie waar je de kortingen flink kunt benutten:

Horloge

 


Wat doe jij tijdens de herfstvakantie en welke tips geef jij ons?