Besparen op de voorbereidingen voor Kerst doe je zo

De feestdagen zijn in aantocht! Tijd om je glitter outfits te scoren, ideeën voor het kerstdiner op te doen, boodschappen in huis te halen en je adressen voor de kerstkaarten te verzamelen! Stiekem lopen de kosten best op met de voorbereidingen voor kerst en dan hebben we het nog niet eens over kerstcadeaus gehad. Wat bespaartips voor de kerst mogen daarom niet ontbreken!


Besparen op kerstkaarten

Kerstkaarten zijn ontzettend leuk om te versturen én om te krijgen. Het liefste ontvangen de meeste mensen gewoon ‘ouderwets’ een echt exemplaar door de brievenbus. Dat kost natuurlijk wel wat tijd én geld. Zie jij avonden kaarten schrijven aan de eettafel niet zitten? Kies er dan voor om online je kaarten te bestellen en te versturen! Bij Kaartenhuis verstuur je met deze code al 30 exemplaren voor slechts €9,95 en ook bij Greetz krijg je 10% korting op kerstkaarten.

kerstdiner


Korting op je kerstboom

Een kerstboom vormt (vaak) de basis van je kerstdecoratie in huis. Heb jij nog geen boom in huis gehaald? Bij tuincentra als Gamma vind je de nodige kerstbomen, Albert Heijn verkoopt schattige minibomen tegen goede prijzen en ook bij IKEA kan je (kunst) bomen op de kop tikken.

Een boom heeft natuurlijk ook versiering nodig. Heb je geen zin om drukke tuincentra/winkelstraten af te struinen naar exemplaren? Voorkom een hoop gesleep en laat ze door de pakketbezorger thuisbezorgen. Online zie je al snel waar je de goedkoopste ballen vindt of nog een korting(scode) op de kop kunt tikken. Vergeet niet op Bol.com of Blokker te kijken, want die hebben een ruim assortiment voor je klaarstaan.

kerstboom


Kortingscodes voor je feestdagen outfit

Leuk al die kerstdecoratie, maar zelf wil je er natuurlijk ook uitzien alsof je door een ringetje te halen valt! Goed nieuws, want veel merken hebben al wat items uit hun collectie in de sale gegooid of hebben een kortingscode beschikbaar waarmee je kunt besparen. Sandwich geeft bijvoorbeeld €20,- korting op je bestelling en met deze About You kortingscode ontvang je 15% extra korting op je bestelling.

Kersttrui


Besparen op het kerstdiner

Heb je Pinterest, de supermarktblaadjes en al je kookboeken al afgespeurd naar recepten voor het kerstdiner? Uitpakken mag natuurlijk altijd. Verspreid je boodschappen en begin vroeg met inslaan voor het kerstdiner. Bij Albert Heijn zijn er nu wekelijks de nodige aanbiedingen voor het kerstdiner en ook DEEN geeft korting op veel producten. Vermijd trouwens drukke supermarktpaden en bestel je boodschappen online! Scheelt je tijd (en geld), dat je mooi weer aan wat anders kunt besteden!

Fijne feestdagen toegewenst!


Heb jij nog een goede bespaartip?