Bespaartips om voordelig jouw vakantieherinneringen te bewaren

Je bent net terug van vakantie en denkt terug aan die leuke en mooie momenten wanneer je weer aan het werk bent. Het liefst wil je weer terug en al deze momenten opnieuw beleven. Om dat vakantiegevoel vast te houden of om er weer lekker mee bezig te zijn, kun je jezelf terug op vakantie nemen door jouw vakantieherinneringen te bewaren. Maak bijvoorbeeld een fotoboek, video, of druk foto's af om in de huiskamer op te hangen. In deze blog zetten we een aantal opties op een rijtje om je herinneringen zo voordelig mogelijk te bewaren.


Fotoboek

Ben je van plan om al jouw herinneringen samen te brengen in een fotoboek? Kijk dan zeker even op de actiepagina's van Foto.com, HEMA en Albelli. Foto.com heeft momenteel namelijk kortingscodes waarmee je 30% korting krijgt op alle fotoboeken en 40% korting op prestige fotoboeken. Bij HEMA krijg je nu 30% korting op je fotoboek en bij Albelli profiteer je van 20% korting met deze Albelli kortingscode. Stel dus snel je fotoboek samen en profiteer van dikke kortingen.


Travel Diary

Wil je een keer iets origineels maken in plaats van een fotoboek? Maak dan eens een reisdagboek. Bij HEMA kun je voor slechts €5,- een reisdagboek kopen waarin je al jouw avonturen kunt opschrijven. Ook kun je bij HEMA foto's uit laten printen voor €0,09 per stuk om het dagboek visueel te vullen met mooie herinneringen. Wil je liever een digitaal reisdagboek maken? Bij Albelli is het ook mogelijk om dit te creëren. Het is dan wel even wat knip- en plakwerk qua tekst, maar je zult er achteraf een leuk herinneringsboek aan overhouden.  


Video

Heb jij een camcorder meegenomen op vakantie en heb je video's gemaakt van je reis? Dan is het wel zo leuk om deze filmpjes samen te monteren en er een video van te maken. Zo kun je iedereen een idee geven van hoe de vakantie was. Heb je nog geen programma op jouw laptop staan waarmee je video's kunt monteren? Via Licentie2GO kun je Adobe licenties kopen, waaronder dus ook het editing programma Adobe Premiere Pro.


Foto's afdrukken

Je kunt natuurlijk ook gewoon jouw vakantiefoto's af laten drukken en ze ophangen of neerzetten in je huis. Dit kan via HEMA, Fotofabriek en Foto.com. Meestal kun je bij het afdrukken van de foto's kiezen of je ze op een normaal afdrukformaat wilt, als vergroting, als poster of als retroprint. Wanneer je de foto's hebt afgedrukt wil je ze wellicht inlijsten. Wist je dat je hiervoor ook bij H&M terecht kunt? Naast kleding en accessoires kun je bij H&M ook fotolijsten bestellen. Je kunt hier terecht voor diverse lijsten van verschillende formaten. Dus heb jij een ontzettend mooie foto gemaakt die je op groot formaat wil afdrukken? Bestel dan bijvoorbeeld een lijst van 50x70. Bovendien heeft H&M ook speciale posterlijsten wanneer je liever eens iets anders wilt dan een 'standaard' fotolijst. Bestel je fotolijst nu met 10% korting met deze H&M kortingscode.


Wanddecoratie

Wil je liever jouw foto's af laten drukken op canvas, aluminium, hout plexiglas, of een ander materiaal? Bij HEMA kun je momenteel 25% korting pakken op alle wanddecoratie met deze HEMA kortingscode. Ook bij Foto.com kun je terecht voor korting op wanddecoratie. Zo kun je bijvoorbeeld een Foto.com kortingscode pakken voor 30% korting op aluminium foto's. Of breng je creativiteit naar een nieuw level en druk jouw herinneringen af op fotobehang via Fotobehang.com.


IXXI

IXXI is een vrij nieuwe vorm van wanddecoratie. Het is een flexibel wandsysteem bestaande uit een aantal losse vierkante kaarten die samen een geheel vormen. Met de koppelstukjes (i-tjes en x-jes) kun je de kaarten aan elkaar klikken en creëer je jouw eigen creatie. Heb je echter heel veel foto's gemaakt op vakantie, die je allemaal wilt ophangen? Druk dan op elk kaartje één foto af, waardoor je als geheel een grote fotocollage krijgt. Ben je geïnteresseerd? Via Fonq kun je een IXXI-pakket kopen, maar natuurlijk ook via de website van IXXI zelf.


Foto cadeaus

Tenslotte kun je natuurlijk ook je foto's laten afdrukken op andere producten dan fotopapier of canvassen. Via Groupon kun je nu bijvoorbeeld tot wel 80% besparen op diverse fotocadeaus als mokken, kussens, handdoeken en kalenders. Bij SmartPhoto kun ook terecht voor veel persoonlijke fotocadeaus waaronder sleutelhangers, stickers, telefoonhoesjes, tassen en magneten. Pak nu 20% korting op fotocadeaus met deze SmartPhoto kortingscode. Is degene waarmee jij op vakantie bent geweest binnenkort jarig? Dan is het zeker een leuk idee om jouw reismaatje een fotocadeau te geven om jullie herinneringen weer samen opnieuw te beleven. Maar natuurlijk kun je jezelf ook een fotocadeau geven.


Camera's

Ben je eigenlijk juist op zoek naar een goede camera om herinneringen te maken voordat je ze gaat bewaren? Dan kun je natuurlijk bij veel verschillende winkels terecht. Zo kun je bij eGlobal Central een camera van Canon scoren met €180,- korting, bij V&D kun je tot 30% korting ontvangen op diverse camera's, en ook bij MediaMarkt kun je profiteren van hoge kortingen. Bekijk of er iets tussen zit en geniet daarna van alle mooie momenten die je met je nieuwe camera gaat vastleggen.