Onmisbare bespaartips voor jouw kampeertrip

Ben jij van plan om deze zomer te gaan kamperen? Dan is het zeker de moeite waard om deze blog door te lezen! Met behulp van de onderstaande bespaartips kun je jouw vakantie namelijk extra voordelig plannen. Hierdoor haal je het optimale uit je kampeertrip én kun je ook nog eens geld besparen. Zo is jouw kampeervakantie dichterbij dan je denkt!


Boek vlak voor vertrek

Net zoals bij vliegmaatschappijen en hotels, kun je ook bij de nodige campings profiteren van last-minute korting. Het kan dus voordelig zijn om jouw kampeerlocatie vlak voor vertrek vast te leggen. Hou er wel rekening mee dat je hierdoor wellicht minder keuze hebt, omdat een deel van de kampeerplekken dan al gereserveerd zijn. Wil jij het liefst in Nederland gaan kamperen? Dan zijn er twee familiecampings waar je nu al met extra korting kunt boeken. Zo kun je onder andere bij de Brabantse camping De Achterste Hoef terecht, waar je tot 20% bespaart op jouw reservering. Bovendien is er momenteel een Sprookjescamping kortingscode actief waarmee je 25% korting pakt op jouw verblijf.


Bespaar op de reis

Naast een voordelige kampeerlocatie, kun je uiteraard ook korting pakken op de autorit ernaartoe. Het kan bijvoorbeeld helpen om tolwegen te vermijden. Door jouw navigatiesysteem in te stellen op provinciale wegen, kun je behoorlijk wat tolbelasting besparen. Maak jij gebruik van Google Maps? Dan heb je zelfs de mogelijkheid om "vermijd tolroutes" aan te vinken. Dit levert je niet alleen minder kosten op, maar geeft je ook de kans om een mooi stukje van het binnenland te zien. Een andere manier om op jouw autorit te besparen, is door de rit zo kort mogelijk te houden. Klinkt logisch, toch? Gelukkig zijn er in en rondom Nederland veel mooie natuurgebieden waar je kunt verblijven. Denk bijvoorbeeld aan het Limburgse heuvellandschap, de uitgestrekte bossen op de Veluwe of het Drentse veenlandschap. 


Pak korting op jouw kampeerverblijf

De echte kampeerders onder ons weten dat de kampeerbenodigdheden vaak duurder uitvallen dan je zou verwachten. Er komen namelijk nogal wat onderdelen bij kijken. Van een degelijke tent tot scheerlijnen, een onderzeil, campingstoelen, slaapzakken en een zaklamp: je kunt het allemaal met korting bestellen. Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen bij Vrijbuiter. Hier vind je een groot aantal kampeerartikelen die je met tot maar liefst 50% korting kunt shoppen. Hetzelfde geldt voor Carl Denig, waar je tijdelijk van 20% korting profiteert op veel kampeersets. Bovendien scoor je in deze webshop tot 50% korting op tenten en slaapmatten. Een andere aanrader is de outdoorspecialist Bever. De webwinkel heeft een ruim kampeerassortiment boordevol meubels, tenten en slaapbenodigdheden. In de sale ontvang je hier tot wel 70% korting.

Vrouw-op-camping


Extra voordelig koken op de camping

Als je op vakantie bent, kan de verleiding groot zijn om elke dag van lokale gerechten te genieten. Om zo goedkoop mogelijk uit te zijn, is het echter de kunst om deze verleiding te weerstaan. Door zelf te koken, kun je namelijk veel geld besparen. Neem daarom een kijkje in de lokale supermarkt, waar je gegarandeerd voordelige ingrediënten vindt waarmee je een lekkere maaltijd op tafel kunt zetten. Als je van plan bent om zelf te gaan koken tijdens je kampeertrip, is het uiteraard wel handig om vooraf enkele items mee te nemen. Zo kun je met een barbecue, een simpel kookstel, bestek en een paar pannen al ver komen! Wil jij deze keukenartikelen zo voordelig mogelijk inslaan? Dan raden we je aan om het assortiment van Bever, Trekkinn en Bergfreunde te bekijken. In de sale-assortimenten van deze webshops pak je al snel €10,- of €20,- korting op jouw benodigdheden.


Shop jouw outdoorkleding met korting

Kun jij nog wat nieuwe kledingstukken gebruiken voordat je op weg gaat? Dan zijn er veel webwinkels waar je gegarandeerd zult slagen. The North Face staat bijvoorbeeld bekend om zijn hoogwaardige outdoorkleding. Met behulp van deze The North Face kortingscode profiteer je van maar liefst €10,- korting op je favoriete wandelschoenen, regenjassen, tops, broeken en nog veel meer. Daarnaast heeft Bergfreunde een grote kledingselectie die goed van pas zou komen tijdens een kampeertrip. Je scoort er tot 80% korting op jouw gehele outdoorgarderobe: van wandelsokken tot trekkingbroeken en fleecetruien.

Outdoorkleding


Veel voordeel op jouw dagelijkse verzorging

De laatste tip die we je mee willen geven, is dat je ook flink kunt besparen op verzorgingsproducten. Bij Trekkinn pak je bijvoorbeeld tot 80% korting op microvezelhanddoeken, anti-insectenspray en desinfecterende handgel. Daarnaast biedt Bever ook veel verzorgingsartikelen aan. Of je nu op zoek bent naar een EHBO-set, een muskietennet of een waterfilter: je bestelt het allemaal met korting. Ben jij vooral op zoek naar aanbiedingen voor producten zoals toiletpapier, tandpasta, shampoo, zonbescherming en scheerspullen? Dan kun je onder andere bij Plein.nl terecht. Met behulp van onze exclusieve kortingscode bespaar je hier €5,- op je bestelling. Ook kun je de webshops van Drogisterij.net, Voordeeldrogisterij en Drogistplein bekijken. Je ontvangt hier tot wel 50% korting op het sale-assortiment.