Voordelige uitjes voor de Internationale Dag van de Vriendschap

Aanstaande donderdag is het de Internationale Dag van de Vriendschap: de ideale gelegenheid om jouw vrienden in het zonnetje te zetten. Zoals de naam al doet vermoeden, is de van oorsprong Amerikaanse feestdag in het leven geroepen om stil te staan bij het belang van vriendschap en om aan je vrienden te laten zien dat je hen waardeert. Dit kan met een persoonlijk kaartje of telefoontje, maar ook met een leuk dagje weg. De opties zijn eindeloos! Om jou te helpen met kiezen, hebben we hieronder een aantal tips uitgeschreven. Zo ben je weer wat inspiratie rijker en kun je extra voordelig genieten van deze dag!


Ga op ontdekkingstocht in een andere stad

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus is de kans groot dat jij al een tijdje niet meer op pad bent geweest met je beste vrienden. Tijd om hier verandering in te brengen! Wat dacht je van een gezellig weekendje weg? Bij Expedia krijg je momenteel tot 30% korting op hotelovernachtingen in eigen land. Ook kun je jouw verblijf extra voordelig reserveren bij NH Hotels. De hotelketen heeft deze maand interessante aanbiedingen waarmee je tot 25% korting ontvangt op hotels in Nederlandse en Belgische steden zoals Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Gent en Brugge. Hierdoor kun je even weg van huis zonder een grote afstand af te hoeven leggen. Kijk jij er juist naar uit om dit kikkerlandje even te verlaten? Dan kun je bij Hotels.com terecht voor een ruim aanbod van hotels, appartementen, stadswoningen, buitenverblijven, resorts en vakantiewoningen waar je voor een spotprijsje kunt verblijven. Om nog goedkoper uit te zijn, kun je zelfs gebruikmaken van onze exclusieve kortingscode ter waarde van 8% korting op je boeking.


Verwen je smaakpapillen met een voordelige proeverij

Zie jij het niet zitten om in deze vreemde en onzekere periode op citytrip te gaan? Dan is er gelukkig nog een andere manier om op reis te gaan! Door deel te nemen aan een lokale bier- of wijnproeverij, waan je jezelf al snel in een ander land. Zo proef je delicatessen uit verschillende werelddelen en geniet je van een gezellige middag of avond met vrienden. Om het nog iets leuker te maken, zijn er veel webshops waar je korting kunt pakken op jouw reservering. Bij Groupon en Social Deal is de keuze reuze als het gaat om gezellige restaurantjes en cafés met een heerlijke menukaart. Hier pak je tot wel 50% korting. Daarnaast kun je jouw reservering ook via Het Laatste Tafeltje plaatsen, waar je tot maar liefst 70% korting ontvangt op een groot aantal borrelplanken en proeverijen. Bovendien kun je thuis uiteraard ook heerlijke proeverijen organiseren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Gall & Gall. Met behulp van allerlei mooie acties scoor je tijdelijk tot 50% korting op een grote wijnselectie. Ga jij liever voor een bierproeverij? Dan kun je onze exclusieve HOPT kortingscode gebruiken om €10,- te besparen op je bestelling.

Borrel vrienden


Bezoek de dierentuin, het pretpark of het museum met korting

Als je toe bent aan een dagje weg, hebben we goed nieuws. Dit zomerseizoen zijn er namelijk talloze plekken die je met korting kunt bezoeken. Trakteer je beste vriend of vriendin bijvoorbeeld op een uitje naar de dierentuin! Via onze website pak je momenteel 20% korting op Blijdorp tickets. Daarnaast is er een Beekse Bergen kortingscode actief waarmee je profiteert van €7,50 korting op jouw entree. Zijn jouw vrienden echte waaghalzen? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om naar een pretpark te gaan. Zo beleef je een dagje Walibi tijdelijk met tot 25% korting. Ook ben je bij VakantieVeilingen aan het juiste adres voor korting op tientallen pretparken, zoals Walibi, Phantasialand, Bobbejaanland en Movie Park Germany. Als je het iets rustiger aan wil doen, raden we je aan om een tof museum op te zoeken. Heb jij al een museum in gedachten? Neem dan een kijkje bij Ticketveiling of Tiqets om te ontdekken of je jouw toegangsbewijs met korting kunt bestellen.


Gun jezelf en je vrienden een dag boordevol ontspanning

Een andere leuke manier om de Internationale Dag van de Vriendschap te vieren, is door samen te genieten van ontspanning. Je kunt bij Groupon en Social Deal terecht voor tot maar liefst 50% korting op wellnessarrangementen. Zo kun je de spa of sauna extra voordelig bezoeken! Daarnaast kun je thuis ook lekker relaxen. Maak er bijvoorbeeld een luierdagje van door jullie favoriete films te bekijken en lekker eten te bestellen! Of wat dacht je van een zelfgemaakte spa? Lak je nagels, breng een hydraterend masker aan en fris jezelf helemaal op. Met deze The Body Shop kortingscodes ontvang je tijdelijk een gratis scrub en body butter. Daarnaast ontvang je hier tot 50% korting op verzorgingsproducten in de sale. Ook heeft L'Occitane momenteel mooie aanbiedingen waarop je tot 40% kunt besparen. Zo kunnen jullie er weer opgefrist en stralend tegenaan!

Wellness


Vul je garderobe extra voordelig aan

Hou jij ervan om samen met je vrienden te shoppen? Dan is dit het perfecte moment om in actie te komen. Er zijn namelijk honderden winkels die momenteel zomeruitverkoop hebben. Met behulp van deze Summer Sales pak je al snel tot 60% of 70% korting op je lievelingsmode. Hierdoor kun je je kledingkast eenvoudig opfrissen met nieuwe zomerse kleding, schoenen en accessoires. Neem snel een kijkje op onze speciale Summer Sale pagina om te zien van welke interessante sales en kortingscodes jij kunt profiteren!