Toffe en voordelige uitjes voor in de herfstvakantie

Het najaar is in volle gang en dat betekent dat de herfstvakantie voor velen alweer voor de deur staat. Heb jij geen idee wat je moet doen met je vrije tijd en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Of wil je weten hoe je jouw dagje uit met korting kunt plannen? Lees dan zeker verder, want we hebben een aantal voordelige uitjes voor jou op een rijtje gezet. Of je nu kiest voor een gezellige avond in het theater, een actieve middag in de natuur of een leuke dag in het pretpark: de opties zijn eindeloos. Zo is er voor jong en oud altijd wel een passend uitje te vinden.


Goedkope wellnessarrangementen

Nu de herfst van start is gegaan en de temperatuur daalt, is het extra fijn om de warmte op te zoeken. Gelukkig hoef je hiervoor niet per sé in het vliegtuig te stappen. Je kunt jezelf namelijk ook trakteren op een heerlijke verwendag bij de spa! De toegangsprijzen van veel wellnesscentra zijn de laatste jaren wel iets duurder geworden, maar er zijn momenteel veel aanbiedingen waarmee je flink kunt besparen op jouw entree. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Thermen Bad Nieuweschans, waar je tot maar liefst €20,- korting pakt op jouw bezoek. Bovendien zijn de echte spaliefhebbers aan het juiste adres bij Social Deal. Via deze webshop ontdek je namelijk de meest voordelige wellnessarrangementen. Je scoort hier tot wel 70% korting op jouw dagje uit!


Bezoek het theater extra voordelig

Na een paar weken hard werken heb jij wel een ontspannen avond verdiend! Laat de stress daarom even los terwijl je een mooie theatervoorstelling bekijkt. Je kunt lekker van het toneelspel genieten en waant je even in een andere wereld. Met behulp van de volgende aanbiedingen boek je jouw ticket ook nog eens een stuk voordeliger!

Theaterstoelen


Met korting naar de dierentuin

Wil jij het gevoel hebben dat je er écht even tussenuit bent geweest? Ga dan naar een van de vele dierentuinen in Nederland en maak een mini-wereldreis. Van mooie vlinders tot angstaanjagende roofdieren en schattige aapjes: je komt allerlei verschillende diersoorten van over de hele wereld tegen. Om het nog leuker te maken, kun je tijdens de herfstvakantie van veel korting profiteren. Zo ontvang je bij Blijdorp tot 25% korting op toegangskaarten. Ook kun je flink besparen op Artis tickets. Deze bestel je tijdelijk met maar liefst €7,50 korting. Daarnaast profiteer je bij Beekse Bergen van tot wel 35% korting op last-minute verblijven. Zo kun je niet alleen genieten van de dieren om je heen, maar ook zelf de beest uithangen in een van de vele attracties en accommodaties. Heb jij al een andere dierentuin op het oog? Vergeet in dat geval niet om het aanbod van VakantieVeilingen en Tripper te checken. Hier kun je regelmatig terecht voor korting op een groot aantal dierentuinen.


Bespaar op je lievelingspretpark

Voor de waaghalzen onder ons is een bezoekje aan een pretpark de ideale activiteit voor de herfstvakantie. Of je nu geïnteresseerd bent in snelle achtbanen, mysterieuze attracties of spannende stuntshows: er zijn meer dan genoeg parken waar jij een leuke dag kunt beleven! Om je keuze iets eenvoudiger te maken, hebben we een aantal pretparken opgesomd waar je tijdelijk met korting naartoe kunt gaan.

Vrouw in pretpark


Maak een heerlijke herfstwandeling

Op een zonnige herfstdag mag een mooie boswandeling niet ontbreken. Zo kun je immers optimaal van het najaar genieten. De paddenstoelen schieten uit de grond, de bladeren veranderen van kleur en de eikels, kastanjes en dennenappels vallen van de bomen. Met al deze mooie natuurtaferelen om je heen, kom je vanzelf tot rust. Bovendien is dit een perfecte activiteit als je jouw kindje mee wil nemen. Ga bijvoorbeeld op zoek naar de mooiste herfstschatten die op de grond liggen en maak er thuis een leuk knutselwerkje van! Of kies voor een gezellige herfstpicknick met een luxe broodje en een warme kop thee! Zo hoef je je deze vakantie niet te vervelen en kun je lekker veel tijd doorbrengen met je partner, familie of vrienden.


Pak korting op indoor speelplezier

Wordt er regen voorspeld op jouw vrije dag? Dan is dit het ideale moment om de dag binnen door te brengen. Het is dan ook handig om een paar leuke indoor uitjes achter de hand te hebben! Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zoals karten, bowlen of lasergamen. Daarnaast zijn er in Nederland tientallen indoor speelparadijzen voor de kleintjes. Uiteraard hebben wij voor je uitgezocht waar je deze vakantie het voordeligst uit bent.

Lasergamen