Vier het begin van de zomer met deze bespaartips

Vanaf morgen kunnen we officieel zeggen dat het zomer is en dat betekent maar een ding: extra veel korting! Veel winkels willen hun zomercollectie zo snel mogelijk verkopen, zodat deze over een tijdje vervangen kan worden door het nieuwe herfstassortiment. Dit is uiteraard een groot voordeel voor alle shopliefhebbers, want hierdoor kun je dat mooie zomerjurkje of die leuke zwembroek extra voordelig aanschaffen. Wil jij jouw zomerkleding voor een spotprijs bij elkaar shoppen? Lees dan snel verder om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de allerbeste zomer sales en kortingscodes.


G-Star korting: bespaar tot 70% op veel zomerse mode

Heb jij nieuwe jeans, schoenen of T-shirts nodig om jouw vakantie in door te brengen, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Dan ben je bij G-Star aan het juiste adres. De webshop heeft momenteel veel interessante Summer Deals, waardoor jij van tot maar liefst 70% korting kunt profiteren. Tijd om dat winkelmandje vol te laden met al jouw favoriete items!


ASOS korting: plaats jouw bestelling met tot wel 70% korting

Vind jij de items van ASOS ook altijd zo mooi, maar weerhoudt de prijs je ervan om dat ene T-shirt daadwerkelijk aan te schaffen? Dan kunnen wij hier waarschijnlijk verandering in brengen. De zomer sale is namelijk begonnen, waardoor jij tot 70% kunt pakken op veel kleding, schoenen en accessoires. Dat bespaart je veel geld dat je vervolgens weer uit kan geven aan leuke spullen of uitjes tijdens de vakantie!


Bonprix kortingscode: pak €5,- korting op het hele assortiment

Als je nog op zoek bent naar badmode, strandjurkjes, shorts of schoenen, dan is dit het moment om je slag te slaan bij Bonprix. Je kunt hier veel voordelige items vinden en om het shoppen nog leuker te maken, kun je ook nog eens profiteren van een kortingscode waarmee je €5,- korting krijgt op jouw hele bestelling.

Zomerse mode


Van den Assem korting: ontvang tot 40% korting in de zomer sale

Ben jij op zoek naar nieuwe sneakers, slippers of espadrilles voor de zomervakantie? Neem dan een kijkje bij Van den Assem. De webwinkel viert het begin van de zomer namelijk met een speciale sale waarbij je tot 40% korting kunt scoren. In de sale kun je eenvoudig filteren op categorie, merk, kleur, maat en prijs. Zo heb je jouw favoriete item binnen no-time met korting gevonden!


Swarovski korting: scoor tot 50% korting op jouw bestelling

De zomer sale is van start gegaan bij Swarovski! Dit betekent dat je tijdelijk met extra veel voordeel kunt winkelen. Je ontvangt tot wel 50% korting op veel sieraden, horloges en accessoires, wat betekent dat je jezelf kunt verwennen, maar toch heel wat centjes in je portemonnee kunt houden.


Aktiesport korting: profiteer van tot wel 70% korting

Hou jij ervan om lekker in het zonnetje te sporten? Dan is het een aanrader om het sale-assortiment van Aktiesport te bekijken. Van zwemkleding tot hardloopschoenen en sporttassen: je scoort al jouw musthaves met tot maar liefst 70% korting! Als sportliefhebber mag je deze sale natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan zonder een kijkje te nemen.

Sportende man


HEMA korting: pak tot 50% korting in de zomer sale

Ook bij HEMA kun je momenteel met flinke korting shoppen. Het sale-assortiment is erg divers en bestaat uit alle vakantiebenodigdheden die je je maar kunt bedenken: teenslippers, korte broeken, ondergoed, zwemkleding, spijkerjasjes, snackdoosjes, toilettassen en nog veel meer. Het winkelen wordt vast nog leuker nu je weet dat je veel van deze items voor de helft van de prijs kunt scoren.


Teufel kortingscode: bespaar €20,- op het hele assortiment

Als je nieuwe audioapparatuur kunt gebruiken, raden we je aan om het aanbod van Teufel te bekijken. Hier shop je bijvoorbeeld een koptelefoon voor in het vliegtuig of draadloze speakers voor in de tuin of het park. Met behulp van deze kortingscode bestel je jouw lievelingsproduct ook nog eens met €20,- korting.


Zalando korting: ontvang tot 50% in de sale

Goed nieuws voor de echte koopjesjagers: het is zomer sale bij Zalando! Dit betekent dat je tientallen artikelen met tot wel 50% korting kunt bestellen. Het sale-assortiment is erg uiteenlopend en bestaat onder andere uit broeken, tops, jurkjes, schoenen en accessoires van topmerken zoals ONLY, adidas en Birckenstock. Zorg er wel voor dat je er op tijd bij bent, want op is op.

Sneakers


Sidestep korting: scoor tot 60% korting in de speciale zomer sale

Zijn jouw sneakers aan vervanging toe? Of kun je misschien zomerse tops of korte broeken gebruiken? Dan is het goed om te weten dat het sinds kort zomer sale is bij Sidestep. Hier kun je veel mode vinden die je met tot 60% korting aan kunt schaffen. Zo kom jij de zomer extra voordelig door!


Schuurman Schoenen korting: shop met tot wel 50% korting

Het begin van een nieuw seizoen is een perfecte reden (lees: perfect excuus) om nieuwe schoenen te kopen! Ben jij het hiermee eens? Neem dan een kijkje in de Schuurman Schoenen sale. Hier kun je tot 50% korting pakken op allerlei mooie en hoogwaardige schoenen. Of je nu op zoek bent naar dames-, heren- of kinderschoenen: je bestelt het allemaal met korting.