6 tips om jezelf binnenshuis voordelig te vermaken

Nu Nederland net als vele andere landen met het coronavirus kampt, besteden we allemaal extra veel tijd door in huis. Van thuiswerken tot scholen die hun deuren sluiten: het is in deze periode meer regel dan uitzondering. Deze sociale onthouding kan dan ook voor verveling zorgen. Gelukkig hebben wij een paar tips om dat te voorkomen! Zo lees je in deze blog hoe je korting kunt pakken op allerlei leuke activiteiten voor thuis.


Goedkoop leesplezier

Wanneer heb je voor het laatst tijd gehad om een goed boek of interessant tijdschrift te lezen? Precies. Aangezien je nu extra vaak thuis op de bank zit, is dit het uitgelezen moment om naar de boekenkast te lopen en een boek te pakken dat al een tijdje staat te verstoffen. Als je zelf geen leesvoer in huis hebt, kun je bijvoorbeeld bij Paagman terecht. Je scoort hier tijdelijk €2,50 korting met behulp van deze kortingscode. Ook kun je een kijkje nemen in de webwinkels van Amazon en Bookspot. Zo bespaar je €10,- met deze Amazon kortingscode en profiteer je van tot wel 70% korting op de lentedeals van Bookspot.

Naast het lezen van een boek kan een tijdschrift ook ervoor zorgen dat je de dag goed doorkomt. Door er doorheen te bladeren en misschien zelfs een puzzeltje te maken, kun je heerlijk ontspannen. Als je dit zo voordelig mogelijk wil doen, is het goed om te weten dat er een kortingscode is waarmee jij €5,- korting pakt bij Magazine.nl. Daarnaast hebben Readly en 123tijdschrift ook mooie aanbiedingen voor jong en oud.

 

Lees een goed boek


Gezellig bakken en koken

Hoewel je normaal gesproken misschien niet altijd tijd of zin hebt om uitgebreid te koken, kan het nu voor een leuke afleiding zorgen. Zo kun je bijvoorbeeld taart, koekjes of pizza bakken. Ook kan het leuk zijn om een lekkere maaltijd of culinair diner voor te bereiden voor jezelf, je partner, je buren of je familie. Tijd om flink te kokkerellen dus! We hebben een aantal aanbiedingen en kortingscodes op een rijtje gezet waarmee je dit extra voordelig doet.



Thuis sporten

Ben jij iemand die het vreselijk vindt om lang binnen te hangen of stil te zitten? Dan biedt thuis sporten de perfecte oplossing! Er staan veel cursussen en trainingen online waarmee jij jouw favoriete sport eenvoudig binnenshuis uitvoert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cardiotraining, vechtkunst, zumbales of yoga. Wanneer je een kijkje neemt bij Udemy zul je zien dat je hier tot wel 30% korting pakt op sportcursussen. Verder ontvang je tijdelijk €5,- korting op een Fitchannel abonnement waarbij je niet alleen van online work-outs, maar ook van voedingsadvies kunt profiteren. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je niet alle benodigdheden in huis hebt. Het is dan ook extra fijn dat je flink op jouw sportkleding, sportvoeding en fitnessartikelen kunt besparen bij SportsDirect, Gorilla Sports, Bristol, Bodystore en MyProtein.

 

Thuis sporten


Wees creatief

Ook door creatief bezig te zijn, kan de tijd voorbij vliegen. Het handige is ook dat iedereen dit op zijn eigen manier kan doen. Of je nu van tekenen, schrijven, puzzelen, knutselen, muziek maken, schilderen of modelbouwen houdt: er valt veel korting te behalen.


Tijd om te bingewatchen!

Het is natuurlijk ook leuk om naar jouw favoriete series, documentaires of films te kijken. Gelukkig zijn er inmiddels genoeg opties waarbij je zelf kunt bepalen wat je wil zien en wanneer. Zo kun je bijvoorbeeld een maand gratis naar Ziggo Movies & Series kijken. Ook Videoland heeft een mooie aanbieding! Zo kun je maar liefst 50% korting scoren op een abonnement waarbij je onbeperkt naar films en series kunt kijken. Als laatst sluit Disney Plus aan in dit rijtje. Hier profiteer je namelijk van €14,- korting op een jaarabonnement. Zet de hapjes en drankjes maar klaar!

 

Voordelig naar films en series kijken


Voordelige spelletjes

Hou jij van een beetje competitie? Dan komt deze laatste tip goed van pas. Niets is namelijk leuker dan het spelen van spelletjes! Je kunt hier gemakkelijk tijd mee verdrijven, of je nu in je eentje bent of met gezelschap. Daarnaast heeft het tig verschillende soorten, waardoor je altijd wel een spel vindt dat iedereen in huis graag speelt. De gameliefhebbers onder ons moeten bij Startselect wezen. Hier koop je jouw favoriete videogames met tot wel 80% korting. Naast deze sale, kun je ook bij Ubisoft besparen op jouw aankopen. De webwinkel heeft namelijk een kortingscode waarmee je maar liefst 20% korting pakt op het hele assortiment. Vind je bord- en kaartspellen leuker? Neem dan een kijkje bij bol.com. Deze webshop heeft namelijk een grote speelgoedcollectie met honderden spellen waarop je tot 60% korting ontvangt.