Wat ga jij doen tijdens de herfstvakantie? Dit zijn de beste aanbiedingen!

De eerste officiële vakantie van dit jaar komt er weer aan: de herfstvakantie. Een week lang hoef je niet naar school of naar je werk en kun je even uitrusten. Dit kan thuis maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even weg te gaan. Vele vliegmaatschappijen, reisorganisaties en aanbieders geven jou nu veel voordeel. Heb je nog niets op de planning maar wil je wel iets gaan doen? Maak dan gebruik van de onderstaande aanbiedingen!


Vliegtuig

Het koude herfstweer ontvluchten met een voordelige vlucht

Het weer in Nederland wordt steeds slechter dus het is begrijpelijk dat je ons kikkerlandje even wilt ontvluchten. Zo dicht bij de herfstvakantie kun je profiteren van verschillende acties op vliegtickets zodat jij voordelig naar een zonnige bestemming kunt vliegen. Bij KLM kun je profiteren van diverse aanbiedingen zoals een leuke stedentrip vanaf slechts €99,- of tot 30% korting op een pakket actie. En ook met Ryanair kun je tientallen euro’s besparen op vliegtickets naar jouw volgende bestemming. Ook kun je voordelig boeken bij Transavia, waar het nu sale is. Je boekt de komende weken al een vlucht vanaf €25,-. Je hebt de keuze uit vele bestemmingen, voornamelijk in Europa en het Middellandse zeegebied. Via sommige websites – zoals Cheaptickets of Vliegwinkel – pak je zelfs tijdelijk nog eens €15,- extra korting op vluchten van de bekende vliegmaatschappijen.


Even bijkomen in een luxe hotel

Op Acties.nl vind je niet alleen de beste aanbiedingen voor vliegtickets, maar ook voor een overnachting in een (luxe) hotel. Deze bevinden zich in zowel Nederland als het buitenland, zodat jij eventuele tickets gemakkelijk kunt combineren met jouw favoriete accommodatie.

Hotelkamer


Heerlijk genieten in een van de parken in Nederland

Wanneer je kleine kinderen hebt, kan een vakantie in een van de leuke parken in Nederland ideaal zijn. Vaak is er genoeg te doen in en om het park zodat de kinderen lekker kunnen spelen terwijl jullie tot rust komen. Er lopen nu verschillende acties waarbij jij voordelig een weekje weg kunt boeken. Bij BungalowSpecials kun je profiteren van kortingen tot wel 70% met de Herfst Deals. En met de Herfstvakantie Super Voordeel Dagen van Center Parcs kun jij met het hele gezin op vakantie vanaf slechts €229,-. Tot slot is Bungalow.net nog een echte aanrader, je kunt er nu al vanaf €99,- een midweek naar een van de Nederlandse topparken boeken!

Meisje in zwembad


Een dagje er op uit

Niet iedereen wil de hele week weg zijn tijdens zijn of haar vakantie. Dan is het natuurlijk leuk om er een dagje op uit te gaan. En dat kan ook met korting! Zo vind je verschillende dag uitjes bij Groupon, Voordeeluitjes, ActievandeDag en VakantieVeilingen. Dit kan variëren van een dagje pretpark tot bijkomen in een luxe spa of een avondje lekker uit eten. Er zijn altijd acties waar jij veel voordeel mee kunt pakken. Let er wel op dat deze acties tijdelijk zijn en je dus snel je slag moet slaan om te kunnen profiteren van de korting op een uitje naar keuze!

Dagje uit naar de Efteling


Wij werken deze herfstvakantie gewoon door, dus we zijn erg benieuwd naar jouw plannen voor deze naderende vrije week!