Begin het nieuwe schooljaar goed met de beste Back to School acties & aanbiedingen

Ja ja, vele scholieren zullen er weer aan moeten geloven nu de zomervakantie op z’n einde loopt. De scholen gaan weer beginnen en dat betekent nieuwe schoolspullen inslaan! Een nieuwe laptop, kaftpapier, agenda’s, etuis, boeken en nog veel meer. We snappen dat dit weer wat geld gaat kosten en hebben daarom voor jou alle Back to School aanbiedingen op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijk geld kan besparen!​


De juiste laptop

Omdat een laptop een steeds grotere rol gaat spelen in het leven van scholieren is een goed werkende laptop van groot belang. Maar waar begin je nu met het kiezen van de juiste laptop en waar vind je de beste aanbiedingen? Kijk natuurlijk even goed naar de eisen die de school stelt aan de juiste laptop, zodat je zeker weet dat de laptop volledig geschikt is. Bovendien is het handig om te weten dat je bij vele winkels kan profiteren van studentenkorting zodat jij weer wat goedkoper je laptop in huis kan halen. Zo profiteer je bij HP van 30% studentenkorting op en vind je bij BCC de beste aanbiedingen voor de beste laptop voor jou! En als jij maar al te graag een MacBook wilt kopen dan zit je bij Amac goed. Je shopt hier namelijk met 15% korting dankzij de studentenkorting. Bespaar geld met de allerbeste deals!

Macbook


De beste schooltassen

Een goede schooltas is ook zeker geen overbodige luxe om je zware boeken en laptop mee te nemen. Schooltassen kunnen in gewicht toenemen zodra er een laptop bij komt kijken. Heb jij bijvoorbeeld alleen je laptop nodig op school? Dan is een laptoptas de meest ideale schooltas. Deze tassen shop je momenteel goedkoop bij Travelbags met 20% korting! Kijk goed naar de afmetingen van je laptop zodat je niet met een te kleine laptoptas zit waar je laptop niet in kan. Wil jij gewoon een leuke nieuwe tas maar hoeft dit niet perse een laptoptas te zijn? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij de THEBAGSTORE sale. Hier vind je een breed assortiment aan schooltassen zodat er altijd wel een geschikte schooltas voor je bij moet zitten. Je profiteert van hoge kortingen zodat jij weer wat geld in je portemonnee houdt.


I want to ride my bicycle

Moet jij lange afstanden fietsen om bij je school te komen? Dan is een fijne fiets ideaal om te hebben. Bij Fietsenwinkel.nl denken ze ook aan scholieren en hebben ze speciaal voor alle scholieren voor aankomend nieuw schooljaar een Back to School actie opgesteld. Zo ontvang je momenteel een gratis fietskrat bij aankoop van een Elektrische Transportfiets of op Niet-Elektrische Transportfietsen. Ook bij Fietsenstunt ben je aan het juiste adres als je graag een nieuwe fiets wilt kopen met flink wat korting! Je profiteert nu namelijk van kortingen die op kunnen lopen tot €130,- korting en je ontvang vele gratis extra’s zoals een gratis fietsenrekje of fietskrat. Mochten deze fietsen jou nog steeds iets teveel kosten en hecht je geen waarde aan een gloednieuwe fiets? Dan is een kijkje nemen op Marktplaats. Geen slecht idee, je vindt hier namelijk talloze fietsen voor spotprijsjes!

Fietsen


Nieuwe garderobe

De zomer loopt op z’n eind en dat houdt in dat de allerlaatste sale artikelen zijn aangebroken! Shop de allerlaatste maten voor de scherpste prijzen en schaf je nieuwe garderobe aan. Je profiteert bij vele winkels en webshops van dubbel zoveel korting in de sale nu de laatste sale artikelen in de uitverkoop gaan! Wie wordt daar nou niet vrolijk van?! Wil jij liever jouw garderobe verrijken met kleding voor aankomend najaar? Dan zit je bij About You helemaal goed! Je winkelt hier met 15% korting op alles! Ook bij Ralph Lauren hebben ze niet stilgezeten als het aankomt op het nieuwe schoolseizoen voor kinderen! De nieuwe Back to School collectie bij Ralph Lauren gaat hard dus wees er snel bij! En wat dacht je van een nieuw paar Back to School sneakers? Dan moet je zeker bij JD Sports zijn. Hier vind je namelijk de meest toffe Back to School sneakers zodat jij er helemaal nieuw bij loopt! En tot slot profiteer je momenteel van 15% korting bij TOMS! Nog meer geld besparen met de Back to School kortingscodes! :)


Schoolartikelen

Bij Staples profiteer je momenteel van zeer lage prijzen voor al de nodige schoolspullen. Kies uit rekenmachines, pennen, post-its’s, markers, nietmachines, notitieboeken, USB sticks én zelfs goedkope laptoptassen scoor je bij Staples! Ideaal om het nieuwe schooljaar te beginnen met gloednieuwe spullen voor weinig geld! Op deze manier bespaar jij veel geld dat je uit kan geven aan andere leuke dingen!


Hoe bereid jij je voor op het nieuwe schooljaar?