Ben goed voorbereid op het nieuwe schooljaar met deze aanbiedingen

Volgende week begint voor de meesten weer een nieuw schooljaar. Wellicht ben je nu op introductiekamp omdat je aan een nieuwe studie begint, kun je nog lekker genieten van die laatste vrije week, of ben je aan het stressen omdat dit je allerlaatste studiejaar is. Hoe dan ook zul je vast het een en het ander aan moeten schaffen voordat je terugkeert naar school. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden én om te zorgen dat je dit zo voordelig mogelijk doet, hebben wij het een en het ander voor je op een rijtje gezet.


Kaftpapier

Ben jij verplicht om jouw studieboeken te kaften of doe je het gewoon omdat je de boeken graag in een goede staat wilt houden? Bij HEMA kun je nu profiteren van 2 + 1 gratis op al het kaftpapier. Heb je geen zin om uren bezig te zijn met het opmaat knippen van papier, vouwen en plakken? Dan kun je ook rekbare kaften kopen bij HEMA waarbij je nu kunt genieten van 3 + 1 gratis.


Laptops en desktops

Is jouw laptop aan vervanging toe? Dan is het nu de beste periode om een nieuwe aan te schaffen. Tijdens de back to school weken kun je bij verschillende winkels terecht voor nieuwe elektronica die je nodig hebt om jouw studiejaar succesvol te kunnen volbrengen. Het is wel verstandig om eerst te bedenken waar jij je laptop voor nodig hebt. Doe je een technische of media gerelateerde studie waarvoor je zware en grafische programma's moet kunnen gebruiken? Dan heb je waarschijnlijk een sterkere laptop nodig dan iemand die genoeg heeft aan Word en het internet. Houd dus bij het zoeken goed in je hoofd welke specificaties voor jou belangrijk zijn. Wanneer je dit hebt vastgesteld, kun je op zoek naar winkels en websites die kortingen bieden op diverse laptops. Zo krijg je bij CampusShop tot wel 70% korting op je bestelling. Bij HP kun je profiteren van 25% studentenkorting op laptops, desktops en printers. Nog niets kunnen vinden? Bekijk dan of de perfecte laptop te vinden is bij Laptops4all en pluk meteen een passende korting van de actiepagina.


Studieboeken

Natuurlijk heb je ook studieboeken nodig. Op je boekenlijst kun je vinden welke boeken je dit jaar nodig gaat hebben. Het is dan ook zeker aan te raden om de boeken al in huis te halen voordat je ze moet bestellen als de desbetreffende vakken al zijn begonnen. Via Studystore kun je jouw boekenlijst inladen en krijg je de boeken te zien die je nodig hebt, die je vervolgens meteen kunt bestellen. Check de actiepagina van Studystore om te genieten van 10% of €5,- korting op jouw bestelling. Zit je momenteel een beetje krap qua geld? Verkoop dan je studieboeken van vorig jaar via Studystore en koop met het geld dat je ervoor krijgt nieuwe boeken.


Tassen en rugzakken

Nadat je een laptop en studieboeken hebt aangeschaft, is het ook handig om iets te hebben waarmee je ze naar school kunt nemen. Bij JD Sports en Bagageonline kun je hoge kortingen pakken of diverse (laptop)rugzakken en tassen waarin je al je benodigdheden kwijt kunt.

 

Backpack



HelloFresh

Geen zin om boodschappen te doen en lang na te denken over wat je gaat eten deze week? Bestel dan een box naar keuze bij HelloFresh. Het enige wat je na het bestellen hoeft te doen is de maaltijd koken en er lekker van genieten. Bij HelloFresh kun je kiezen uit de veggiebox, originalbox, quick & easy box, en de familybox. Vervolgens kies je hoeveel maaltijden je wilt ontvangen en voor hoeveel personen de maaltijden zijn bedoeld. Uiteraard kun je kiezen uit vele recepten welke gerechten je wilt maken, waarna HelloFresh ze naar je verstuurd. Klinkt dit aantrekkelijk? Probeer het dan eens uit en ontvang 50% korting of €25,- korting op jouw bestelling met deze HelloFresh kortingscodes. Dit kan ook nog eens goed van pas komen wanneer die vervelende tentamenweken eraan komen. Heb je naast boodschappen doen ook helemaal geen zin om te koken? Bekijk dan de acties en kortingscodes van Thuisbezorgd


Appartement

Wanneer je voor het eerst op kamers gaat of je verhuizen naar een andere locatie, moet je vaak het een en het ander aanschaffen. Shop bijvoorbeeld een wasdroger met 30% korting bij BCC, een Zanussi wasmachine met €70,- cachback bij AO, een koelkast met 40% korting bij BCC en een combimagnetron met 25% korting bij Alternate. Heb je een nieuw bed of een nieuw matras nodig? Bij Beter Bed kun je met deze kortingscode 5% korting krijgen op het gehele assortiment of scoor een matras met 30% korting bij OTTO.


Internet en televisie abonnement

Wil jij graag een goedkoop alles-in-een abonnement waarmee je kunt genieten van voordelig internet, interactieve TV én vast bellen? Neem dan een Ziggo alles-in-een pakket met 55% korting. Zo krijg je gegarandeerd perfecte wifi waarmee je al je huiswerk zonder excuses af kunt maken, kun je genieten van meer dan tachtig televisiezenders, en krijg je toegang tot Ziggo Sport. Heb jij toevallig een Vodafone abonnement? Dan kun je in combinatie met Ziggo genieten van extra voordelen. Zo kun je gratis het "Movies & Series XL" pakket afsluiten waarmee je onder andere jouw favoriete HBO-series kunt kijken.

 

Netflix