Adventskalenders: profiteer van kortingen bij deze winkels

December is misschien wel de feestelijkste maand van het jaar en dat betekent dat jij met extra veel korting kunt shoppen! Naast dat de sale start, lopen er namelijk ook vaak nog veel andere acties die gerelateerd zijn aan Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw. Daarnaast beginnen veel winkels op 1 december met speciale Adventskalender acties. Kort gezegd profiteer je daardoor dagelijks van een nieuwe aanbieding. Wij hebben de winkels die een adventskalender met korting hebben voor jullie op een rijtje gezet!


Albert Heijn (speciaal bier)
Tussen 1 en 24 december kan jij je geluk niet op. Met de Speciaalbier Adventskalender van Albert Heijn tel jij nu wel heel leuk (en lekker) af naar Kerst. Elke dag vind je een nieuw speciaalbiertje dat in de aanbieding is. Zo haal jij de lekkerste biertjes voor de Kerst wel heel voordelig in huis!


Expedia
In de Expedia Adventskalender vind je de tofste reisinspiratie voor het nieuwe jaar, vind je hoge kortingen én maak je kans op de leukste prijzen. Ga een magische Kerst tegemoet en open elk dag jouw vakje!

Kerstcadeau


Beter Bed
In de periode van 1 tot met 25 december strooit Beter Bed met unieke dagaanbiedingen en de nodige winacties. Elke dag kan jij via de website een vakje openen en profiteren van exclusieve promoties.


Datona
Datona verwent haar klanten in december met de adventskalender bomvol dagaanbiedingen die je niet mag missen. Er staan 24 verrassingen voor je klaar die je dagelijks via de site kunt bekijken.


Large
Dankzij de Large Decemberkalender vind je elke dag een aanbieding of kortingscode op de site waarmee je korting pakt op het assortiment. Dit varieert van kortingscodes tot leuke producten. Houd de site in de gaten om geen actie te missen!


Marc O’Polo
Marc O’Polo deelt uit in December. Elke dag maak je kans op hele leuke prijzen die in totaal een waarde hebben van meer dan €30.000,-! Maak elke dag een vakje open en wie weet mag jij jezelf winnaar noemen!

Chocolademelk kerst


McDonalds
Een van de bekendste adventskalenders is de terugkerende cadeaukalender van McDonalds. Door de app te downloaden kan je gebruik maken van geweldige aanbiedingen waarbij je een Big Mac voor €1,- scoort, gratis ijsjes krijgt of wellicht leuke handschoenen ontvangt.


Parfumswinkel
In de Parfumswinkel Kerstkalender wordt dagelijks een leuke korting aangeboden. Je kunt elke dag een vakje openen waarmee je direct van een leuke aanbieding kunt profiteren. Wees er wel snel bij, want iedere actie is maar 24 uur geldig!


Schuurman Schoenen
Bij Schuurman Schoenen is de adventskalender van start gegaan. Dit betekent dat je 24 dagen lang de leukste spellen en acties op de Facebookpagina vindt. Je maakt élke dag kans op een prijs! De dag nadien wordt de winnaar alweer bekend gemaakt. Houd de Facebookpagina dus goed in de gaten en sleep die prijzen in de wacht!

 

Cadeau


The Athlete’s Foot
The Athlete’s Foot geeft in december dagelijks een prijs weg van een tof merk uit het assortiment. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het veld in te vullen en je mailbox af te wachten op het verlossende antwoord.


Vivara
Ook bij Vivara kun je 24 dagen lang deuren naar leuke aanbiedingen en kortingen openen. Ga snel naar de website om geen actie mis te lopen!


Zalando Lounge
Door je aan te melden voor Zalando Lounge kun je natuurlijk al profiteren van hoge kortingen bij topmerken, maar ook heeft de webshop gedurende december extra aanbiedingen verpakt in een adventskalender. Profiteer elke dag van een nieuwe actie!


Welke adventskalender hou jij in de gaten?