Wibber kortingscodes

Bestel jouw cartridges, toners en meer met veel voordeel dankzij de kortingscodes en aanbiedingen van Wibber – maart 2017

8% korting

Wibber kortingscode voor 8% korting

  • Kortingscode
  • 8 uur geleden gebruikt
  • Code geverifieerd
Details

Geldig op het huismerk assortiment.

wibber2015
€6,95 actie

Alles voor de beste data opslag en geluid vanaf €6,95 bij Wibber

  • Aanbieding
Details

Bij Wibber kun je nog veel meer bestellen dan alleen inktcartridges en toner. Zo schaf je bijvoorbeeld heel eenvoudig SD kaarten en speakers aan via de webshop. Deze vind je in de categorie Data Opslag en Geluid. Hier kun je items aanschaffen voor een kleine prijs vanaf slechts €6,95.

Gratis actie

50 gratis punten na inschrijving voor de Wibber nieuwsbrief

  • Aanbieding
Details

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Wibber zodat je automatisch op de hoogte gehouden wordt van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen. Je ontvangt direct na inschrijving 50 waardepunten. Iedere 100 punten zijn €1,- waard. Deze kun je inwisselen voor korting op een volgende bestelling.

% actie

Je ontvangt direct 100 Wibber punten bij aanmelding!

  • Aanbieding
Details

Met een account op Wibber kun je profiteren van verschillende voordelen. Zo kun je het betalingsproces sneller doorlopen, adressen opslaan en bestellingen volgen. Daarnaast ontvang je ook nog eens direct 100 extra waardepunten als jij je nu op Wibber registreert. Deze punten kun jij inwisselen voor korting. Het schrijven van reviews, het aanbrengen van nieuwe leden en gebruikte inktcartridges terug sturen zijn andere manieren waarop jij waardepunten kunt verdienen.

Deze Wibber kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in maart 2017

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Wibber kortingscode forum

Deel een kortingscode met andere online shoppers of laat je mening horen over Wibber