Stayokay kortingscodes

Verblijf extra voordelig in een hostel van Stayokay met de kortingscodes voor januari 2017

€69 actie

Laat jezelf voordelig verrassen met een onbekende vakantiebestemming | €69,- bij Stayokay

€69,-
 • Deal
Details

Wil je er even tussenuit, maar weet je niet waarheen? Boek dan een surpriseweekend met onbekende bestemming bij Stayokay. Jij mag zelf de voorkeur geven aan een stad-, natuur- of kustvakantie en Stayokay doet al het werk voor jou. Je boekt nu al een verrassingsweekend vanaf €69,-.

Deze Stayokay kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in januari 2017

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan
15% korting

Stayokay kortingscode voor 15% korting

 • Kortingscode
 • 1 keer geprobeerd
Details
 1. Alleen geldig voor verblijven in september 2016.
 2. Tot wanneer de code kan worden gebruikt is niet bekend bij ons.
 3. Alleen geldig voor geselecteerde hostels.
VJZ-2016
10% korting

Boek je verblijf met 10% korting | Stayokay kortingscode

 • Kortingscode
 • 1 keer geprobeerd
Details
 1. Deze code is geldig op klimaatneutrale boekingen.
 2. De korting geldt voor een verblijfsperiode in 2016.
 3. De kortingscode kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties.
 4. De aanbieding geldt niet voor groepen groter dan 10 personen.
CO2

Een kortingscode gebruiken bij Stayokay? Zo doe je het

 1. Boek een verblijf bij Stayokay voordeliger met een kortingscode. Om deze korting te pakken, selecteer je om te beginnen het gewenste hostel, de aankomstdatum, het aantal nachten en het gezelschap. Vink aan of je 5% extra korting wilt en vul hierna de aanvullende informatie in. Klik nu op “Volgende stap”.
 2. Geef aan of je van de extra opties gebruik wilt maken. Je kunt bij Stayokay onder andere kiezen uit maaltijden, fietsverhuur of voordeelpakketen. Deze opties kunnen je verblijf nog voordeliger en gemakkelijker maken. Klik vervolgens op “Volgende stap”.
 3. Vul je persoonsgegevens in. Heb jij een Stayokay kortingskaart? Vul dan je kaartnummer in voor extra korting op je verblijf. Klik hierna op “Claim je korting hier”, typ of plak je kortingscode in het tekstveld en klik op “Voeg toe”. Je ziet je korting nu terug in je kostenoverzicht.
 4. Zodra je op “Volgende stap” klikt, word je doorgestuurd naar de betalingsprovider. Je hebt dan 30 minuten de tijd om de betaling af te ronden. Wanneer je niet binnen deze tijd de betaling doet, wordt je reservering geannuleerd. 

Stayokay kortingscode forum

Deel een kortingscode met andere online shoppers of laat je mening horen over Stayokay
Kiara
Geplaatst op 2017-01-13

Ik ben er alleen met grote groep vrienden van mijn ouders geweest paar jaar geleden. Denk dat het in een stad sowieso voor stelletjes wel leuk is maar zelf dus geen ervaring mee.

Lisa
Geplaatst op 2017-01-06

Hoe zijn de ervaringen van (jonge) stelletjes met Stayokay? Ik overweeg zo'n verrassingsvakantie te boeken naar een van de steden. Lijken me allemaal top steden om een weekendje weg naar te gaan, maar heb zelf geen ervaring.

Teuntje
Geplaatst op 2016-12-28

Ik zit er toch over na te denken om zo'n verrassingstripje te boeken. Zo kom je misschien nog eens ergens waar je niet zo snel aan zou denken om heen te gaan.

Sanne (acties.nl)
Geplaatst op 2016-12-06

Groot gelijk! Af en toe Nederland te verkennen is minstens net zo leuk als een vakantie in het buitenland. Moet alleen het weer een beetje meezitten...

Anneke
Geplaatst op 2016-12-02

Ik ga eens kijken of we weer een keer naar Stayokay kunnen. Toerist in eigen land!

Ton
Geplaatst op 2016-11-24

Heel lang geleden dat ik naar Stayokay ben geweest. Altijd heel geod geregeld ook voor grotere groepen dus ideaal voor vrienden of familie. Toch weer eens aangemeld voor de nieuwsbrief om in de gaten te houden of er binnekort weer es een leuke aanbieding is. Kan ik dan met die 10 procent korting boeken.