Rederij Doeksen kortingscodes

Maak met korting gebruik van de veerdienst van Rederij Doeksen met onze acties voor december 2016

Deze Rederij Doeksen kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in december 2016

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan
korting

Profiteer bij Rederij Doeksen nu van het gratis reizen met kleine kinderen

Meer informatie: Wil je met de boot van Harlingen naar Terschelling of Vlieland? Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is dit helemaal gratis. Vanaf 12 t/m 64 jaar geldt het tarief van €25,32 voor een retourtje van Harlingen naar Terschelling of Harlingen naar Vlieland en weer terug. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en kun je het best via de tarievenkaart bekijken. Wil je met de sneldienst? Dan liggen de tarieven 10% tot 30% hoger. Reserveer direct via deze aanbieding.

  • Aanbieding
  • 33 keer geprobeerd
korting

Pak bij Rederij Doeksen tot maar liefst 20% korting met het daltarief

Meer informatie: Rederij Doeksen biedt net zoals andere vervoerders goedkopere tarieven op daluren. In de zomerperiode reis je tijdens geselecteerde afvaarten met 20% korting en het daltarief geldt zowel voor personen als auto’s en fietsen. De daltarieven zijn alleen van toepassing op de veerdienstafvaarten en niet op de sneldienstafvaarten. De tarieven gelden voor reizen op de vroege ochtend of in het begin van de avond.

  • Aanbieding
  • 33 keer geprobeerd
korting

Word lid van het Vaste Reizigers Programma van Rederij Doeksen en profiteer van 20% korting

Meer informatie: Wil je altijd 20% korting op de veerdiensten van Rederij Doeksen? Doe dan mee aan het Vaste Reizigers Programma van Rederij Doeksen en profiteer! Elke twaalf maanden betaal je een vergoeding van €17,- om deze korting te gebruiken. Hiermee kun je tijdens rustige vaarten zonder boeking aan boord, gratis annuleren, besparen op enkele reizen en je ontvangt een persoonlijke bootpas. Doe mee aan het programma en doe jezelf en je portemonnee een plezier.

  • Aanbieding
  • 35 keer geprobeerd

Rederij Doeksen kortingscode forum

Deel een kortingscode met andere online shoppers of laat je mening horen over Rederij Doeksen