Redactie

Vince

Vince

Redacteur

Als eigenaar doe ik er alles aan om te zorgen dat Acties.nl jouw favoriete kortingssite wordt, en blijft. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat er alleen interessante, werkende acties online staan. Ook zoek ik voortdurend naar manieren om de website voor jou als online shopper nóg beter te maken.

  • Vince heeft onlangs de grens van 10.000 geplaatste acties bereikt. Hoera!
Jessie

Jessie

Redacteur

Ben jij op zoek naar nieuwe kleding, schoenen, woonaccessoires of iets anders? Online kun je veel korting pakken! Als redacteur ben ik iedere dag op zoek naar de leukste en meest interessante kortingscodes en aanbiedingen. Deze acties deel ik graag met je, zodat jij altijd kunt profiteren van de beste koopjes.

  • Jessie heeft onlangs de grens van 10.000 geplaatste acties bereikt. Hoera!
Jorinde

Jorinde

Redacteur

Waarom de volle prijs betalen als je ook een leuke korting mee kan pakken? Voor Acties.nl struin ik dagelijks het internet af op zoek naar interessante kortingscodes en aanbiedingen van de leukste webshops, zodat jij niet te veel hoeft te betalen voor je aankopen.

  • Jorinde heeft onlangs de grens van 10.000 geplaatste acties bereikt. Hoera!
Sophie

Sophie

Redacteur

Als redacteur bij Acties.nl zoek ik dagelijks naar de beste, leukste en meest actuele kortingscodes en aanbiedingen van jouw favoriete winkels, zodat jij heerlijk online kunt shoppen zonder te veel geld uit te geven!

  • Sophie heeft onlangs de grens van 5.000 geplaatste acties bereikt. Hoera!
Jarik

Jarik

Redacteur
Horst

Horst

Redacteur