NHA kortingscodes

NHA acties en codes voor korting op o.a. cursussen en opleidingen in december 2016

Gratis actie

Gebruik de NHA proeftijd en kom er in 15 dagen achter of jij voor jouw ideale cursus of studie hebt gekozen

Meer informatie: Cursussen en opleidingen kun je 15 dagen gratis op proef volgen. Ben je uiteindelijk niet tevreden op bevalt het onderwerp je niet? Dan ontvang je de investering helemaal terug. Er worden geen vragen gesteld! Stuur de cursus of opleiding als aangetekende verzending en onbeschadigd terug om deze actie te gebruiken. HBO, MBO, VMBO, HAVO, VWO of een cursus volgen? Start nu vrijblijvend een cursus of opleiding bij NHA met een klik op de knop.

  • Aanbieding
  • 3 uur geleden gebruikt
70% korting

Profiteer van tot maar liefst 70% korting op verschillende studies bij NHA!

Meer informatie: NHA bestaat 80 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Je kunt vanaf nu cursussen starten met kortingen tussen de 50% en 70%. De aanbieding geldt voor alle cursussen en opleidingen die NHA in het assortiment heeft. De opleidingen zijn goedgekeurd en erkend door de hiervoor aangewezen instanties. Vanaf het 80-jarige bestaan van de organisatie hoeft een goede cursus of opleiding niet langer de hoofdprijs te kosten. Kies een opleiding of cursus die bij je past en klik op de button om direct met korting van start te gaan!

  • Sale
% actie

Betaal het beste bedrag voor je opleiding of cursus door de Laagste Geld Garantie van NHA

Meer informatie: Wil je zeker weten dat je niet te veel betaalt voor een cursus of opleiding? NHA garandeert de laagste lesgeld garantie voor de volle 100%! NHA is beoordeelt met een onafhankelijk onderzoek en in vergelijking met 247 andere opleiders bleken zij de goedkoopste te zijn. Blijkt het toch niet te kloppen? Dan krijg je onder speciale voorwaarden het prijsverschil terug + 10% extra. Deze garantie laat je nooit meer te veel voor jouw opleiding betalen!

  • Aanbieding

Deze NHA kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in december 2016

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

NHA kortingscode forum

Deel een kortingscode met andere online shoppers of laat je mening horen over NHA