Microsoft Store kortingscodes

Ontvang korting op jouw favoriete artikelen met een Microsoft Store kortingscode uit het overzicht van april 2017

% actie

Alles van Microsoft koop je voordelig in de officiële Microsoft Store

  • Aanbieding
Details

Microsoft Store kent een brede selectie aan aanbiedingen die het kopen via de webshop een stuk interessanter maken. Ontvang bijvoorbeeld gratis Xbox Live bij het kopen een nieuwe Xbox, bespaar op het kopen van de Surface 2 of bekijk de verschillende kortingsacties op andere producten van Microsoft Store. De actieproducten worden altijd gratis verzonden. Hiervoor hoef je geen codes in te vullen! Geen gedoe dus, ze vinden dit zelf niet prettig en willen jou er ook niet mee opzadelen.

% korting

Microsoft Store studentenkorting: plaats jouw bestelling nu met korting

  • Aanbieding
Details

Ben je een student? Bespaar dan op de Windows Phone, een nieuwe Surface of software van Microsoft Store. Studenten besparen altijd en dat gaat op voor zowel de belangrijkste producten als voor de accessoires die bij de producten van Microsoft Store horen. Bekijk de speciale studentenprijzen via de knop hiernaast en maak kennis met aanbiedingen waar het werkende volk alleen van kan dromen! Gratis verzending is net als bij alle andere producten ook van toepassing op de aanbiedingen uit de Student Store.

Deze Microsoft Store kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in april 2017

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over Microsoft Store

  • Bij aanschaf van de nieuwste producten via MicrosoftStore.com kun je vaak kortingen of cadeaus - zoals een tablethoes - verdienen.
  • Een jaarabonnement Office 365 Home - te installeren op vijf apparaten en cloud-opslag per licentie - kost slechts 99 euro.
  • Als student krijg je korting op een groot aantal producten uit de Microsoft Store, zoals op de nieuwste software of een computer of tablet.
  • Voor vragen over de hard- en software van Microsoft kun je contact opnemen met de "answer desk" of met medegebruikers in de "Community".
  • Een koopovereenkomst kan binnen 30 dagen na aankoop ingetrokken worden, waarna terugbetaling volgt.
  • De webwinkel houdt klanten via een nieuwsbrief op de hoogte van kortingscodes en andere speciale aanbiedingen.

Microsoft Store kortingscode forum

Deel een kortingscode met andere online shoppers of laat je mening horen over Microsoft Store