Zo laat je voordelig je foto’s afdrukken

Tegenwoordig kun je overal foto’s maken dankzij je smartphone. De meeste mensen maken honderden foto’s per jaar met hun telefoon, om nog maar te zwijgen over andere apparaten zoals een tablet of echte (digitale) camera. Vaak zet je ze op de computer, bekijk je ze een keer en vervolgens belanden ze op een harde schijf. Maar er zijn veel dingen die jij met je foto’s kunt doen. Hieronder zie je onze tips met bijbehorende kortingsacties, zodat je voordelig fotoproducten aan kunt schaffen!


Print

Je kunt jouw foto’s natuurlijk gewoon laten afdrukken zodat je ze echt kunt vast pakken. Dit is mogelijk bij vele fotoservice winkels, maar ook bij winkels zoals de Hema of Kruidvat. Je betaalt een paar cent per foto en vaak geldt hoe meer je bestelt, hoe lager de prijs per stuk. Bij Print Things kun je tot en met het einde van de maand profiteren van 20% korting op jouw afdrukken. En bij Photobox bestel je 150 fotoafdrukken voor de prijs van 100.


Fotoboek

Doe je liever iets anders met je foto’s? Een fotoboek is een hele populaire keuze. In bijna ieder huishouden is wel een boek te vinden met de laatste vakantiekiekjes. Je hebt de keuze uit diverse formaten en maten. Net zoals alle afdrukken vroeger in een fotoalbum werden geplakt, kun je deze nu meteen laten afdrukken in een boek. En je kunt altijd wel profiteren van een leuke aanbieding bij een van de vele winkels. Zo kun je bij Albelli €10,- korting pakken en in de webshop van Webprint bespaar je 20% op jouw gepersonaliseerde fotoboeken.


Wanddecoratie

Heb je een foto waar je echt weg van bent en wil je deze een speciale plek geven? Laat deze afdrukken als wanddecoratie en geef het een opvallende plek in huis. Je foto kan afgedrukt worden in diverse maten én natuurlijk op vele verschillende materialen, zoals canvas, hout, plexiglas en aluminium. Bij de volgende winkels kun je deze maand voordeel pakken op wanddecoratie producten:


Poster

Ook posters winnen aan populariteit, voornamelijk omdat ze een stuk goedkoper zijn dan de meeste wanddecoratie producten. Hierdoor kun je ze gemakkelijker vervangen en heb je regelmatig een nieuwe foto in groot formaat aan de muur hangen. De posters zijn te bestellen in meerdere formaten en zijn altijd gemakkelijk aan de muur te bevestigen met een ophangsysteem. Bij PosterXXL en Webprint kun je deze week profiteren van kortingen tot wel 40%. Bij Posters.nl pak je maar liefst 30% korting op een poster.


Fotoproducten

Bij Print Things pak je maar liefst 35% korting op kalenders en agenda’s. Daarnaast profiteer je ook nog van 25% korting op fotogeschenken, zoals magneten, mokken, sleutelhangers en meer. Andere shops met korting op fotoproducten zijn:

  • Pixum: €3,- korting op een fotocadeau
  • Photobox : 40% korting op alle fotokaarten uit het assortiment
  • PosterXXL: aanbiedingen met kortingen tot 60% op vele fotoproducten

Gepersonaliseerde kaarten

Heb je een leuk kiekje van jou en een familielid, vriend(in) of kennis? Stuur deze dan als kaartje op en verras diegene. Deze week krijg jij bij een bestelling via Kaartwereld een gratis postzegel en ook bij Greetz kun je nu profiteren van gratis verzending. Wil je liever besparen op je kaart? Dan heb je geluk want bij Pixum ontvang je tot en met 31 oktober 20% korting op alle wenskaarten uit het assortiment. Daarnaast hebben deze webshops altijd nog leuke aanbiedingen waarmee je flink kunt besparen op jouw fotoproducten. Bekijk de actuele aanbiedingen en profiteer van het voordeel.


Extra veel voordeel

Deze aanbiedingen en kortingscodes laten jou voordelig je favoriete foto’s afdrukken. En deze maand krijg je bij een aantal winkels ook veel voordeel op je gehele bestelling:

Met al deze producten kun jij een blijvende herinnering creëren aan speciale momenten in leven!