Scoor royale kortingen op onmisbare musthaves voor Koningsdag

Woensdag is het Koningsdag en daarom hebben wij speciaal voor jou de voordeligste oranje musthaves voor een onvergetelijke Koningsdag bij elkaar gezocht. Of jij nou net als de koning en koningin naar Zwolle gaat om koek te happen of in een andere stad gaat feesten, dit overzicht met een aantal onmisbare Koningsdag musthaves gaat hoe dan ook goed van pas komen. Wat mag je echt niet vergeten mee te nemen als je een rommelmarkt afstruint of een hele dag danst op de beats van populaire artiesten? Lees snel verder!


Koningsdag outfit

Ongeacht wat je plannen zijn voor Koningsdag is een oranje outfit natuurlijk onmisbaar. Bij Nelly scoren dames een Maxima waardige jurk al vanaf €13,95 en ook in de Mid Season Sale van C&A vind je voordelige oranje items voor je outfit. De weermannen en vrouwen geven helaas niet al te best weer af, dus een warme mantel in de welbekende driekleur van WE Fashion is zeker aan te raden. Wil jij wat meer uitpakken? Bij Bol.com vind je een ruim overzicht aan oranje feestkleding voor mannen, vrouwen en kinderen, waardoor mensen niet om je heen kunnen!

Rieten hoed


Koningsdag accessoires

Met oranje en rood / wit / blauwe accessoires kun jij je outfit af stijlen of juist flink uitpakken. Bij C&A koop je al vanaf €5,90 een rood / wit / blauw armbandje. Daarnaast kan een hoed trouwens ook best praktisch zijn, mocht het slecht weer worden dan heb jij je bad hairday zo verborgen. Bij Feestbazaar heb je een ruime keuze uit allerlei soorten oranje hoofddeksels.


Op de vrijmarkt

De rommelmarkt, met de Vrijmarkt in Utrecht als meest bekende van Nederland, is bijna onlosmakelijk verbonden met Koningsdag. Ga jij zelf met een kleedje in de stad zitten? Trek de mensen naar je handeltje toe door ze een leuk spel aan te bieden. Bij Bol.com koop je al vanaf €5,99 een heus Koningsspel, zoals blikgooien, ringwerpen of zaklopen. 


Rommelmarkt

Een bezoekje aan de rommelmarkt

Struin jij zelf juist langs de kleedjes? Dan mag een goede tas niet ontbreken om je nieuwe aankopen in op te bergen. Met deze kortingscode van The Musthaves scoor je bijvoorbeeld een koningsblauwe backpack met 10% korting. Er worden ook buien afgegeven, dus vergeet niet om een paraplu of regenjas mee te nemen!


Concert

Naar een festival

Op Koningsdag vind je in de meeste (grote) steden podia waar diverse artiesten optreden. Maak jij je al klaar voor een middag en avond dansen? Trek dan in ieder geval je meest comfortabele sneakers aan om zere voeten tegen te gaan. In de outlet van Adidas scoor jij een nieuw paar met 50% korting! Daarnaast kan een Koningsdag proof make-up look niet ontbreken. Bol.com heeft een ruim assortiment aan oranje make-up producten met onder meer nagellak, oogschaduw en lipstick bij elkaar gezet om, naast de gebruikelijke vlaggetjes op de wangen, mee uit te pakken. Gezien de weersomstandigheden is het aan te raden om dit jaar voor de waterproof versies te gaan!


Snacks

Thuis voor de buis

Blijf jij liever thuis? Koningsdag is de uitgelezen dag om jezelf en het gezin te vermaken met een gezelschapsspel of om een documentaire te bekijken over hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de koninklijke familie. Bij Bol.com vind je een ruim assortiment aan afgeprijsde spellen en DVD's, ook kun je er nu drie films kopen voor maar €25,-. Als je thuis blijft doe je dit natuurlijk wel onder het genot van een lekker hapje en drankje. Met deze AH actiecode laat jij je boodschappen makkelijk en gratis thuisbezorgen door Albert Heijn!


Wij wensen jou een hele fijne Koningsdag toe!