Je huis voordelig (opnieuw) inrichten met de aanbiedingen van oktober: woonmaand!

De herfst is aangebroken en zo ook de maand oktober. Deze periode staat bekend als de woonmaand. Waarom in oktober? Om een aantal simpele redenen: het wordt weer eerder donker en kouder dus we brengen meer tijd binnen door. Daarnaast staan november en december al bekend als de feestmaanden dus blijft oktober over als de meest logische keuze om extra aandacht te besteden aan het interieur. 

Winkels spelen op de woonmaand in met nieuwe collecties en goede aanbiedingen. Via magazines, tv-programma’s en internet krijg jij daarnaast volop de gelegenheid om wooninspiratie op te doen. Ook wij hebben eens gekeken naar de huidige trends op het gebied van wonen en onze favorieten eruit gepikt!


Xenos

De Xenos heeft vele leuke woonaccessoires, zoals vaasjes, kandelaars en fotolijstjes. Vroeger kon je alleen meubels vinden in de Xenos winkels, maar deze zijn nu ook online te bestellen. Van 19 september tot en met 18 oktober kun je profiteren van de beste woondeals. Onze favorieten zijn een set van 4 blankhouten kubussen, een tafeltje met antieke uitstraling en een grof gebreide poef.

Favorieten van Xenos


Blokker

De Blokker is de ideale winkel om goedkoop al jouw benodigde spullen aan te schaffen. Je kunt er huishoudelijke en keuken producten van goede merken regelmatig in de aanbieding kopen. Zo heb je de beste kwaliteit maar ben je niet te veel kwijt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Philips stofzuigers, waterkokers van Tefal of Dolce Gusto koffie apparaten. Ook woonaccessoires zijn volop verkrijgbaar. Houd de aanbiedingen goed in de gaten!


VOGA

De betaalbare meubels van VOGA hebben altijd een uniek design zodat jij jouw interieur helemaal naar jouw smaak kunt stijlen. Zo heb je nooit dezelfde IKEA meubels als je buurman! En VOGA doet ook actief mee met de oktober woonmaand. Zo krijg jij de hele maand €20,- korting op jouw bestelling en op diverse merken kun jij nog profiteren van extra voordeel. Gebruik hiervoor de kortingscodes uit het overzicht. Let wel goed op de voorwaarden van de verschillende acties.


Leenbakker

Leenbakker is een van de bekendere woonwinkels van Nederland. Wij hebben een kijkje genomen in het ruime assortiment en een aantal artikelen uitgekozen die we graag zouden willen. Zo bleef onze blik hangen op Hoekbank Boris, waar ook nog 20% korting op zit. Deze maand krijg je ook 20% korting op boxsprings. Helemaal fijn want meestal zijn deze bedden behoorlijk prijzig! Verder shop jij deze woonmaand nog veel meer in de aanbieding. Bij Leen Bakker vind je leuke woonaccessoires, lampen en nog vele andere artikelen.

Favorieten van Leenbakker


Woonexpress

Ook bij Woonexpress kun jij de hele maand oktober spectaculaire kortingen pakken op vele woonartikelen. Je kunt tot maar liefst €100,- besparen op vele producten, zoals boxsprings, banken, kasten en meer. Volg de laatste trends en vernieuw het interieur van je huis nu extra voordelig!


Andere woonwinkels

Lil.nl is de woonwebwinkel van Nederland. Je kunt via deze webshop alles voor in huis aanschaffen. En heel oktober kun jij profiteren van een korting van 7,5% omdat het woonmaand is. En tijdens de herfst sale pak je bij Home24 kortingen tot wel 40% op vele artikelen!


Heb jij al zin gekregen om nieuwe meubels en woonaccessoires te shoppen? Ook met een beperkt budget kun je jouw kamers toch een nieuwe look geven met leuke vaasjes, kaarsen, kandelaars, kussentjes en vele andere kleine accessoires. Het hoeft helemaal niet duur te zijn!

Tot slot nog een leuke tip: Tot en met zondag 4 oktober vindt de vtWonen&Design beurs plaats in de Amsterdamse RAI. En je kunt nog steeds toegangstickets bestellen!