Ben je benieuwd naar de top 10 beste kortingscodes van deze week?

Het is net carnaval geweest en Valentijnsdag staat weer voor de deur, dus veel winkels smijten nu met extra kortingen. Ook de afgelopen twee weken hebben we weer veel acties en kortingscodes toegevoegd. We hebben de codes van deze week goed in de gaten gehouden en onze favorieten opgenomen in een top 10. Wil jij weten welke tien acties wij het beste vonden? Lees dan snel verder en wie weet kom jij nog een kortingscode tegen die je goed kunt gebruiken!


De 10 kortingscodes van de week

  1. 1. HEMA 25% kortingscode
    Met de kortingscodes van de HEMA kun je 25% voordeel pakken op Valentijn cadeaus en fotoboeken. De code voor Valentijnsdag is nog tot het einde van de maand geldig en de korting op fotoboeken verloopt op 16 februari 2016.
     

    Bos rozen
     

  2. 2. H&M kortingscode voor 25% korting op het duurste artikel
    Lekker shoppen bij een van de grootste modeketens en dan ook nog met extra korting. Een actie van de H&M komt altijd van pas! En met deze kortingscode bespaar je 25% op het duurste artikel in je winkelmandje.
     
  3. 3. New York Pizza | Buffalo Wings voor slechts €2,99
    Op sommige dagen is het toch wel heel fijn dat je je eten gewoon kunt laten thuisbezorgen. En met de code van New York Pizza bestel je er een extra portie Buffalo Wings voor een klein prijsje bij. Deze actie geldt tot 29 februari 2016.
     
  4. 4. 10% korting op je boeking bij Hotels.com
    Door dat druilerige weer krijg je meteen zin om een vakantie te boeken naar de zon met een verblijf in een heerlijk, luxe hotel. Bij Hotels.com krijg je 10% voordeel op je boeking. De ideale gelegenheid om een paar dagen weg te gaan!

    Hotelkamer
     

  5. 5. Ontvang een gratis valentijnskaart van Greetz
    Met Valentijnsdag in aantocht is het leuk om een gepersonaliseerd cadeau te sturen naar degene van wie je houdt. En met de Greetz kortingscode krijg je bij je attentie ook nog eens helemaal gratis een leuke mini kaart cadeau. Deze actie is alleen vandaag nog geldig, anders komt je geschenk niet op tijd aan.
     
  6. 6. -20% op alle zonnebrillen van Sunglasses Shop
    Sunglasses Shop geeft tijdelijk 20% korting op het hele assortiment. Of je nou op vakantie gaat, er een in de planning hebt staan of gewoon in Nederland blijft, het is altijd handig om een goede zonnebril op zak te hebben. Helemaal als je dan ook nog eens flink wat geld kunt besparen!
     
  7. 7. Geld besparen op nieuwe schoenen van Sarenza
    Met de kortingscodes van 10% en €10,- korting kun je altijd geld besparen op nieuwe schoenen van Sarenza. Zo kun je voordelig een paar bestellen voor iedere outfit!
     
  8. 8. Bespaar 20% op je bestelling bij Bol.com
    Een kortingscode van Bol.com is zeldzaam, maar we hebben er tijdelijk eentje online staan. Op bijna alle artikelen voor je huisdier krijg je 20% extra korting. Verwen je favoriete viervoeter!
     

    Hond
     

  9. 9. Exclusieve Drukzo kortingscode voor 15% voordeel
    Een van onze favoriete acties is de exclusieve Drukzo kortingscode. Het is geen actie die iedereen op elk moment van de week nodig heeft, maar ideaal als je net een duur banner of spandoek gaat bestellen. Het kan het aankoopbedrag toch flink verlagen!
     
  10. 10. €35,- korting met de Traveltroef kortingscode
    Ben je een vakantie aan het plannen? Dan komt deze code van Traveltroef vast van pas! Op je volgende boeking krijg je tijdelijk €35,- korting. Gebruik het voordeel snel want deze actie verloopt al op 14 februari 2016. 

Vakantie


Valentijnsdag kortingscodes

We hebben deze week ook heel codes voorbij zien komen speciaal voor komende zondag. Heb je nog geen cadeau of andere attentie voor Valentijnsdag? Bestel dan een bloemetje met korting, bespaar op de verzendkosten van je kaartje of pak extra voordeel op een lingerie setje. 


PS. Bij Zalando bespaar zaterdag 13 februari en zondag 14 februari 15% op artikelen uit de Outlet!