Dit zijn de 10 beste kortingscodes van deze week!

De feestdagen zijn in aantocht, dus extra korting op cadeaus, eten en versiering is mooi meegenomen. Gelukkig hebben de meeste winkels scherpe aanbiedingen en veel kortingen in deze feestelijke december maand. Deze week hebben wij weer veel leuke codes voorbij zien komen en online gezet op Acties.nl. Onze favorieten hebben wij opgenomen in de top 10 van deze week. Ben jij benieuwd naar de 10 acties die we hebben uitgekozen? Lees dan snel verder en profiteer van veel voordeel! 

Kerstcadeaus inpakken


  1. 1. Tot €25,- korting op jouw V&D bestelling
    Tot Kerstmis kun je bij de V&D tot €25,- korting krijgen op jouw bestelling. Je kunt zo feestkleding, versiering en nog veel meer voor de feestdagen met extra voordeel inslaan. Deze korting is geldig op bijna het gehele assortiment. Het voordeel dat je pakt is afhankelijk van het totaalbedrag dat je besteedt in de webshop.
     
  2. 2. America Today | 20% korting op ALLES
    Dit weekend bespaar je op alle artikelen van America Today 20%. Dit geldt ook voor artikelen uit de sale! Plaats jouw favoriete (en feestelijke) items in je winkelmandje en gebruik de kortingscode tijdens het afrekenen. De actie is geldig tot en met 20 december.
     
  3. 3. 40% korting op bijna alle artikelen van The Body Shop
    Bij The Body Shop krijg je tot en met zondag 20 december tot 40% korting op heel veel artikelen uit het assortiment. Dit is een stapelkorting, dus hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart. Koop 2 artikelen met 20% voordeel, 3 items met 30% en 4 producten of meer met een korting van maar liefst 40%. Kopieer de code en profiteer!

    Tip: Producten van The Body Shop doen het goed als kerstcadeau!
     
  4. 4. €15,- voordeel op je volgende boeking bij Vliegwinkel
    Vlieg de zon tegemoet met extra voordeel! Bij Vliegwinkel kun je nog €15,- besparen op je volgende boeking. Deze kortingscode verloopt vandaag – 18 december 2015 – dus wees er snel bij. De actie werkt niet i.c.m. andere kortingen of aanbiedingen.
     
  5. 5. 15% voordeel op alle jurkjes van OTTO
    Met de code van OTTO profiteer je van 15% korting op alle jurkjes uit het online assortiment van het warenhuis. Zo kun je goedkoop een nieuwe outfit aanschaffen voor de feestdagen. Klik snel door om het aanbod te bekijken! De code is alleen dit weekend geldig.
     
  6. 6. Betaal €10,- minder voor nieuwe schoenen van Shoemixx
    Heb jij de perfecte kerstoutfit al klaar liggen maar ontbreken de juiste schoenen? Dan heb je geluk want bij Shoemixx betaal je tijdelijk €10,- minder voor alle artikelen uit het assortiment. De code is ook geldig op schoenen uit de sale, dus je pak dit weekend korting bovenop korting!
     
  7. 7. -10% op het hele assortiment van Woononline
    Op Acties.nl vind je vele aanbiedingen, codes en deals voor woonwinkels. Zo ook de 10% kortingscode voor het hele Woononline assortiment. Zo bespaar je al snel honderden euro’s op nieuwe meubels. De code verloopt 20 december 2015, snel handelen dus!

    Vrouw op laptop
     

  8. 8. Huur jouw wintersportspullen met 5% korting via Skiset
    De wintersportvakanties worden weer geboekt en al het ski- en snowboard materiaal wordt van zolder gehaald. Heb jij geen eigen spullen? Dan kan het veel voordeliger zijn om je materiaal te huren. En met deze Skiset kortingscode bespaar je 5% extra op het totaalbedrag. Vervolgens haal je jouw huurspullen op, op plaats van bestemming. Ideaal! Deze actie verloopt op 25 december 2015.
     
  9. 9. Gratis verzending bij de H&M
    Bij de H&M kun je de nieuwste mode vinden voor een kleine prijs. En de bekende modeketen verzendt tijdelijk jouw bestelling helemaal gratis. Shop nieuwe artikelen voor minstens €7,- om van deze kortingscode te profiteren.
     
  10. 10. Bij Expedia bespaar je 5% op jouw overnachtingen
    Boek jouw volgende hotelovernachting met een korting van 5%. Deze Expedia kortingscode is nog tot en met januari geldig. Zorg dat je op tijd reserveert, want voor deze actie geldt vol = vol. Klik door om de code te kopiëren!

Deze kortingscodes kun je allemaal online gebruiken. Heeft de winkel van jouw keuze op dit moment geen code? Geen zorgen, heel veel winkels zijn gestart met de uitverkoop. Je pakt op dit moment tot wel 80% voordeel op artikelen uit de sale van o.a. Zalando, Miss Etam en HEMA.

Vrouw met trui