De 10 beste kortingscodes van deze week

We hebben de afgelopen week weer flink ons best gedaan om zoveel mogelijk interessante kortingscodes en aanbiedingen online te zetten. Zo kun jij meteen jouw favoriete kortingen eruit pikken en profiteren van veel voordeel. Dankzij Acties.nl betaal jij nooit te veel! Er zijn een aantal codes toegevoegd waarvan wij denken dat deze voordelig kunnen zijn voor iedereen. Misschien dat je deze al voorbij hebt zien komen, maar wij sommen ze graag nog even voor je op!

vrouw in fashion kleding


  1. 1. OTTO: 13% korting op alle mode
    Het is vandaag vrijdag de 13e en daarom vind je bij ons een actie voor 13% korting op alle fashion items van OTTO. Deze code kun je alleen vandaag verzilveren, dus profiteer snel van dit voordeel!
     
  2. 2. Bij de HEMA profiteer je het hele weekend van 15% Sinterklaas korting
    Wil je ook 15% extra voordeel pakken op alle artikelen van de HEMA? Dat kan het hele weekend! Deze actie geldt op bijna alles en verloopt 15 november alweer. Profiteer dus snel door de code te gebruiken tijdens het afrekenen.
     
  3. 3. 4% korting op de huurauto van Europcar
    Bij ons vind je alle aanbiedingen en acties om voordelig een auto te huren bij Europcar. En wanneer je nu boekt, bespaar je 4% op het totaalbedrag. Sla je slag want deze kortingscode verloopt op 29 november 2015.
     
  4. 4. Pak tot 25% korting op verschillende producten van Albelli
    Heb je nog vele foto’s op de computer staan maar geen idee wat je er mee moet doen? Verzilver een van de codes van Albelli en je ontvangt tot 25% korting op een fotoproduct. De meeste kortingscodes zijn de hele maand november geldig.
     
  5. 5. Sarenza kortingscode van €10,- | Geldig op alles!
    In de shop van Sarenza vind je de leukste schoenen, accessoires en tassen. En met de huidige code krijg je €10,- korting op je aankoop.
     
  6. 6. Verstuur de leukste wenskaarten van Greetz met 25% korting
    Gebruik de kortingscode van Greetz om 25% korting te pakken op alle wenskaarten uit het assortiment. Je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen voor alle gelegenheden. Kies snel want de aanbieding geldt alleen nog dit weekend!
     
  7. 7. 10% goedkoper overnachten met de kortingscode van Hotels.com
    Een overnachting boeken hoeft helemaal niet duur te zijn. In het aanbod van Hotels.com vind je diverse voordelige accommodaties en bij vele ontvang jij de komende tijd ook nog eens 10% extra korting. De actie is geldig tot en met 22 november 2015.
     
  8. 8. Bij Viking bespaar je nu €10,- op je bestelling
    Mis jij nog iets op kantoor? Geef dat dan nu aan bij je leidinggevende of regel het zelf met de kortingscode van Viking. Zo bespaar je maar liefst €10,-. Kijk snel op de Viking pagina voor de code en voorwaarden!
     
  9. 9. Boohoo geeft je 30% korting op geselecteerde items en 25% op alles
    Bij Boohoo kun je vandaag en morgen profiteren van 30% korting op geselecteerde items uit het assortiment. Maar zondag kun je zelfs 25% besparen op alle artikelen uit het assortiment! Klik snel door om de codes te kopiëren en jouw korting op te halen!
     
  10. 10. 20% korting én gratis verzending - Kijk snel op de Nike pagina voor de code!
    Op het moment vind je in het Nike overzicht van Acties.nl een kortingscode voor 20% korting op het gehele sale assortiment van het merk. En je bestelling wordt ook nog eens helemaal gratis bij je thuisbezorgd. Deze aanbieding verloopt op 21 november 2015.

 

Online shoppen


Deze kortingscodes kun je gebruiken tijdens het online shoppen. Koop jij liever in de winkel dan online? Geen probleem! Veel van deze acties zijn namelijk ook geldig in fysieke winkels. En je hebt dit weekend genoeg tijd om er gebruik van te maken, in veel gemeenten is het namelijk koopzondag. Zoek een interessante actie uit en bespaar de nodige euro’s op jouw inkopen voor Sinterklaas en Kerstmis!