Bespaar met de top 10 kortingscodes van deze week

Nu het vakantiegeld gestort is, mag jij jezelf natuurlijk wel even in de watten leggen voor al dat harde werk van het afgelopen jaar. Deze week hebben we weer ontzettend veel interessante kortingscodes en aanbiedingen gespot waarmee jij niet alleen jezelf kunt belonen, maar ook nog eens een hoop voordeel kunt pakken. Altijd fijn, want zo blijft er genoeg geld over voor andere leuke dingen! Wij hebben de 10 beste kortingscodes voor jou geselecteerd.


1. 10% korting op het hele assortiment van Zalando
Met deze kortingscode van Zalando profiteer jij van 10% korting op het hele assortiment. De code is zelfs geldig in de sale, waardoor jij extra voordelig alvast wat vakantie outfits bij elkaar shopt (voor het hele gezin). 

2. 10% korting op je boeking bij Expedia
Heb jij nog geen vakantie geboekt? Profiteer dan snel van deze aanbieding! Bij Expedia krijg je namelijk 10% korting op je reis en verblijf wanneer je voor 1 september vertrekt. Zo kun je nog voordeliger je last minute boeken!

Hotel

3. 40% korting op je fotoboek van Webprint
Bij Webprint krijg je maar liefst 40% korting op een fotoboek! Deze aanbieding is geldig op de zogenaamde Magini fotoboeken. Een ideaal moment om je vakantiefoto’s van vorig jaar af te laten drukken!

4. 2 x 10 euro korting op een maaltijdbox van HelloFresh
HelloFresh heeft nu een code lopen waarmee jij niet één, maar twee keer (!) een maaltijdbox met €10,- korting kunt bestellen! De korting geldt voor mensen die een abonnement afsluiten, maar deze zijn flexibel, dus wanneer jij op vakantie gaat kun je hem ook makkelijk even pauzeren!

Fototoestel

5. 20% korting op de hele collectie van Steps
Wil jij een leuk nieuw jurkje scoren? Dan is het Summer Event van Steps hét moment om dit te doen. Er loopt een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op jouw bestelling, zonder minimale orderwaarde!

6. 50% korting op fotoproducten bij HEMA
Heb jij nog geen cadeau in gedachten voor Vaderdag? Bij HEMA krijg je met deze code maar liefst 50% korting op een fotocadeau! De ideale manier om je vader op een hele persoonlijke wijze te verrassen. De korting is geldig op het tweede artikel, dus wie weet ook leuk voor je opa, een oom of iemand anders!

Massage

7. 15% korting op je boeking via Treatwell
Ben jij wel toe aan de nodige ontspanning? Wij spotten afgelopen week deze heerlijke kortingscode waarmee jij maar liefst 15% korting op je boeking ontvangt. Geen smoesjes dus meer om een massage of een uitgebreide behandeling bij de schoonheidsspecialiste te boeken.

8. €5,- korting op je aankopen bij Van Haren
Met deze Van Haren kortingscode krijg je €5,- korting op je bestelling. De aanbieding is geldig vanaf slechts €24,90, maar daar kom je met deze te leuke collectie sleehakken, sneakers, sandaaltjes en slippertjes toch wel aan!

Nike

9. Gratis verzending van alles bij Nike
Nike geeft jou met deze kortingscode gratis verzending op het hele assortiment. Deze code kun je uitstekend combineren met de aanbiedingen in de sale, waar je tot wel 60% korting krijgt op honderden modellen!

10. €10,- korting op je bestelling bij Sarenza
Sarenza snapt dat jouw schoenencollectie ook een update verdient voor de zomer en heeft daarom nu een code uitstaan waarmee jij €10,- krijgt op je bestelling.