Internationale Vrouwendag: dit zijn de 10 beste kortingen

Het is vandaag Internationale Vrouwendag. Een dag die in het teken staat van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen, overal ter wereld. Veel webshops spelen op deze speciale dag in met het houden van interessante acties en het uitgeven van aantrekkelijke kortingscodes gericht op, je raadt het al: vrouwen. Omdat de kans groot is dat je niet alle kortingen in je mailbox ontvangt, hebben we hieronder een selectie gemaakt van de 10 beste kortingen waar je vandaag gebruik van kunt maken.

UPDATE: Ontdek hier de Internationale Vrouwendag kortingen van 2018


1. Ulla Popken
Grote maten damesmode shop je voordelig bij Ulla Popken. En doe je dat vandaag voor €40,- of meer, dan geeft deze code je €8,- korting op de hele collectie. Dat is mooi meegenomen, toch?

2. Hunkemöller
Wat is een betere winkel om te shoppen op Internationale Vrouwendag dan Hunkemöller? Wij zouden het niet weten. Al helemaal niet omdat de lingeriewinkel vandaag €5,- korting geeft op het gehele assortiment met deze kortingscode.

3. Van Haren
Hoewel de kortingscode die je momenteel bij Van Haren kunt gebruiken niet speciaal voor Vrouwendag is, willen we je deze toch niet onthouden. Je kunt nu €5,- korting pakken op elke bestelling met deze code. De perfecte gelegenheid om een nieuw paar schoenen te scoren voor een scherpe prijs!

4. Desigual
Met de atypische en opvallende kleding van Desigual kun je echt opvallen. En dat hoeft niet veel geld te kosten. De kortingscode die wij online hebben staan geeft tijdelijk 15% korting op de hele collectie.

5. AtelierGS
Vrouwen zijn dol op verrassingen, en dat weten ze bij AtelierGS ook. Daarom geeft de webshop jou vandaag een gratis geschenk bij elke bestelling die je doet. Zoek de leukste items uit en verzilver deze code om de verrassing te ontvangen!

6. River Island
River Island heeft onlangs een Nederlandse webshop gelanceerd, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Als introductie ontvang je maar liefst 25% korting op het gehele assortiment, ook op deze feestelijke dag. De code voor deze actie vind je hier.

7. My Jewellery
Ben jij wel weer eens toe aan wat nieuwe accessoires of musthaves? Dan is vandaag dé dag om jouw collectie aan te vullen. Bij My Jewellery vind je een ruim aanbod met leuke accessoires, waar je een korting van 10% op krijgt met deze kortingscode voor Vrouwendag.

8. Tom Tailor
Scoor vandaag korting op de actuele dames- en meisjescollectie van Tom Tailor! Je krijgt 24 uur lang, zonder dat hiervoor een kortingscode nodig is, een korting van 20% op het hele aanbod. Dat kan je gemakkelijk een besparing van tientallen euro’s opleveren. Wacht dus niet te lang en koop wat leuks voor jezelf, of voor je dochter!

9. Peter Hahn
Bij Peter Hahn heb je de keuze uit damesmode van tientallen topmerken. Op al deze items kun je vandaag besparen met de 10% kortingscode die door de webshop is uitgegeven. De code is slechts 24 uur te gebruiken, dus begin direct met het vullen van jouw winkelmandje en pak dat voordeel!

10. H&M
De winkel waar elke (jonge) vrouw dol op is, is natuurlijk H&M. Hoewel de prijzen normaalgeproken al laag zijn, kun je op Internationale Vrouwendag nóg voordeliger shoppen. Gebruik hiervoor de 25% kortingscode die wij online hebben staan.


Wij wensen je een fijne Internationale Vrouwendag. Dat moet met deze acties wel lukken, toch?