Zo scoor jij een merkhorloge met héél veel korting!

Een mooi horloge van Michael Kors, Armani of Kenzo om je pols maakt je outfit toch net wat meer af. Daarnaast is het ook gewoon heel praktisch om snel de tijd bij de hand te hebben. Zit er al een tijdje een mooi exemplaar in je hoofd, maar vind je het horloge dat je op het oog hebt te duur? Er zijn verschillende websites en mogelijkheden waarmee jij je merkhorloge met flink wat korting kunt bestellen. Dat scheelt je een paar tientjes, tot wel honderden euro’s!


Voorkom een miskoop

Nee, je hoeft niet meer te wachten totdat de uitverkoop bij de grote merken begint. Met onderstaande websites en tips kan jij het hele jaar door voordelig merkhorloges bestellen! De truc is om online je slag te slaan. Ga eerst wel bij jezelf na of het horloge bij je past en je zal passen. Ben jij nog niet zeker van je zaak? Probeer hem dan, als je de mogelijkheid hebt, eerst eens bij een verkooppunt uit voordat je hem online bestelt. Dat voorkomt wellicht teleurstellingen en een miskoop!

Horloge

Webshops voor goedkope merkhorloges

Er zijn een aantal webshops die altijd of met enige regelmaat merkhorloges met hoge kortingen aanbieden. De kunst is om regelmatig de websites even langs te struinen of je aan te melden voor de nieuwsbrief, zodat jij de acties goed in de gaten kunt houden. Het handigste is natuurlijk om de shoppagina op Acties.nl te bezoeken, daar vind je alle acties in een overzicht.

1. Groupon
Groupon staat misschien bekend om de goedkope uitjes, maar wist je dat ze ook heel wat producten aanbieden? Zo worden er regelmatig horloges van grote merken als Daniel Wellington, Michael Kors en HUGO BOSS voor enige tijd heel voordelig aangeboden. Bovendien zijn er vaak kortingscodes waarmee je nog wat extra kunt besparen.

2. ActievandeDag 
ActievandeDag heeft dagelijks aanbiedingen waarmee jij met heel veel korting op vakantie kunt of leuke items voordelig aan kunt schaffen. Echter kan je bij ActievandeDag ook regelmatig terecht voor horloges van grote merken als Fossil en Seiko tegen kleine prijsjes.

3. Horloge.nl 
Bij Horloge.nl heb je een heel ruim aanbod aan horloges van design- en topmerken. Naast de reguliere collecties vind je bij Horloge.nl in de outlet honderden horloges met kortingen tot wel 70%! Daarmee bespaar je tot tientallen euro’s op je nieuwe horloge van bijvoorbeeld Lacoste, Tommy Hilfiger of Fossil.

Uurwerk

4. iBOOD
Met de Flash Sales van iBOOD profiteer jij dagelijks van enorme kortingen op o.a. elektronica, kleding en accessoires. Zo komen er ook regelmatig deals voorbij waarmee jij een aantal dagen profiteert van scherpe kortingen op horloges. Er komen regelmatig uurwerken voorbij van o.a. Seiko, HUGO BOSS en Michael Kors voor een fractie van de normale prijs.

5. Watch2Day
Watch2Day heeft dagelijks de beste horloge deals online staan, waarmee jij een merkhorloge met soms wel honderden euro’s korting kunt bestellen. Elke dag komen er nieuwe horloges online en kan jij kiezen uit diverse exemplaren en kortingen op bijvoorbeeld een nieuwe Earnshaw, Haemmer of Calvin Klein.

6. ShopVIP
Bij ShopVIP komen dagelijks leuke aanbiedingen voorbij op het gebied van kleding, schoenen en accessoires, maar je vindt er ook doorlopend flink wat merkhorloges met forse kortingen. Zo bestel jij horloges van onder andere Cerruti, Guess en Kenzo met tot wel 70% korting. Dat scheelt je toch weer een hoop!

7. Daniel Wellington
De klassieke en sportieve modellen van Daniel Wellington zijn tijdloos, waardoor een horloge van het merk een goede investering is voor een langere periode. De shop heeft regelmatig goede aanbiedingen, waarmee jij een hoop euro's bespaart of een extra cadeau krijgt. 

Horloge


8. Lucardi
Lucardi heeft doorlopend scherpe aanbiedingen waarmee jij het hele jaar profiteert van flink wat korting op sieraden, horloges en meer. Met de acties koop jij je horloge van Esprit, Seiko of Casio met tot wel 60% korting, wanneer het jou uitkomt!

9. Bouman Online
Kies bij Bouman Online uit ruim 5.000 verschillende modellen in verschillende prijsklasses. In de collectie vind je uurwerken van o.a. Balmain, Calvin Klein, Christian Paul en Maurice Lacroix die regelmatig met korting te verkrijgen zijn. Houd de pagina met aanbiedingen goed in de gaten om geen enkele korting(scode) te missen.

10. My Jewellery
Heb jij iets minder geld te besteden? Bij My Jewellery vind je prachtige, klassieke en trendy horloges die zo voor een merkexemplaar door kunnen gaan. Alleen betaal je bij My Jewellery slechts een zacht prijsje en bespaar jij met de frequente kortingen en kortingscodes nóg meer geld!


Welk merkhorloge staat hoog op jouw verlanglijstje?