Goedkope vliegtickets boeken doe je met de acties van dit moment

Weet jij al waar je dit jaar naar toe gaat op vakantie? Op dit moment lopen niet alleen reguliere sales in winkels richting het hoogtepunt, ook in de reisbranche wordt de een na de andere reisaanbieding gelanceerd, waardoor jij extra goedkoop naar je vakantiebestemming kunt vliegen. Check hieronder de beste deals om goedkope vliegtickets te boeken bij diverse vliegtuigmaatschappijen.


Eerder gaven we al een aantal tips om het hele jaar door een goedkope vlucht te boeken, maar met de aanbiedingen van dit moment ben je vaak nog een stuk voordeliger uit. Pas de eerder genoemde tips toe in combinatie met onderstaande aanbiedingen en bespaar een hoop geld op je vakantie! En dat komt natuurlijk weer mooi van pas op je bestemming! Met de volgende vliegtuigmaatschappijen kan je nu extra goedkoop naar je bestemming vliegen.

Vliegen


Korting bij Etihad

Bestemmingen → Afrika, Amerika, Azië, Pacifische en het Midden-Oosten

Etihad is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten en vliegt naar veel bestemmingen op diverse continenten. Het is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Naast diverse aanbiedingen waarmee je van kortingen tot -40% profiteert op verschillende bestemmingen in Azië, kun je nu ook nog eens 10% EXTRA op je vliegticket pakken door de kortingscode uit het Etihad overzicht op Acties.nl te verzilveren. 


Goedkoop vliegen met Brussels Airlines

Bestemmingen → Afrika, Europa en Amerika

Brussels Airlines vliegt naar heel wat bestemmingen binnen en buiten Europa. De Belgische luchtvaartmaatschappij vliegt naar ruim 90 bestemmingen en is daarmee een van de grotere aanbieders van Europa. De solden periode is ook hier van start gegaan en daardoor kan je op dit moment voor slechts €29,- al naar heel wat bestemmingen binnen Europa vliegen!

Vliegen


Korting op Vueling vliegtickets

Bestemmingen → Europa, Noord-Afrika en Nabije-Oosten

Vueling is een budget vliegtuigmaatschappij die vliegt naar ruim 100 bestemmingen en de belangrijkste steden van Spanje, Europa, Noord-Afrika en het Nabije-Oosten. Naast hele scherpe tarieven voor vliegtickets wordt een je vlucht nog goedkoper dankzij de €10,- kortingscode die je nu nog op de Vueling pagina vindt!


Besparen bij Corendon 

Bestemmingen → Europa, Afrika, Midden-Oosten

Corendon begon als Turkije reisspecialist en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle touroperator met vluchten én vakanties naar heel wat populaire bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Als je nu boekt bij Corendon krijg je tot €50,- korting op diverse vakanties en vluchten!

Vliegtuig lucht


Goedkoop op reis met Emirates

Bestemmingen → Midden-Oosten, Azië, Europa, Afrika, India, Oceanië en Noord-Amerika

Emirates is de nationale vliegtuigmaatschappij van Dubai die vliegt naar heel wat bestemmingen over de hele wereld. Emirates staat bekend om zijn gastvrijheid en goedverzorgde vluchten. De grote sale is net ten einde, maar nog steeds kan je bij Emirates van veel voordeel profiteren op je boeking. Zo krijg je nu maar liefst twee hotelovernachtingen cadeau in Dubai wanneer je via Emirates boekt. 


Goedkope vliegtickets via Expedia

Ben jij op zoek naar een goedkope vliegticket? Dan is het niet alleen aan te raden om bij de vliegtuigmaatschappijen zelf te zoeken, maar ook om via overkoepelende sites als Expedia te vergelijken hoe jij voor de laagste prijs op je bestemming komt. Soms kan je een hoop euro's besparen met de combinatie deals van vliegtickets en hotels en ook zijn er regelmatig kortingscodes te vinden. Zo boek jij je vakantie via Expedia met de kortingscodes van dit moment met tot maar liefst €100,- korting!


Heb jij ergens nog een goede deal gespot? Deel hem met ons in een reactie!