Begin de herfst goed met de beste aanbiedingen

De herfst is weer begonnen en dat betekent dat we weer veel binnen zullen zitten. Maar dankzij het online shoppen hoeft dit natuurlijk helemaal geen probleem te zijn. Niet alleen tijdens de sale pak jij veel voordeel, ook in het najaar kun jij profiteren van de beste aanbiedingen. Wij hebben een aantal van de meest interessante acties van deze week voor jou op een rij gezet. De echte fashionista, kersverse moeder, carrièrevrouw en eigenlijk iedereen wordt blij van deze kortingen!

Herfstbladeren


De gehele collectie van Zalando met 10% korting

Een van de grootste webshops van Nederland viert haar vijfjarig bestaan. We hebben het natuurlijk over Zalando! Het online warenhuis heeft de laatste jaren de voeten in Nederlandse bodem gezet en dat verdient een feestje. Daarom kun jij donderdag 24 september en vrijdag 25 september profiteren van 10% korting op het hele assortiment (uitgezonderd artikelen uit de sale). Jouw nieuwe outfit voor het komende seizoen shop jij dus voordelig bij elkaar. Let op: deze korting is geldig bij besteding vanaf €60,-.


Profiteer van kortingen tot wel 40% tijdens de Mama Mazzel Dagen van Prénatal

Afgelopen dinsdag zijn de Mama Mazzel Dagen van de Prénatal begonnen! Deze duren tot en met zondag 27 september. De gehele week kun jij profiteren van hoge kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 40%. Dit geldt bijvoorbeeld voor bijna alle kinderwagens. Op vele artikelen uit andere categorieën kun je 15% of 20% besparen. Zo koop je dus alles voor jouw kleintje voor een goede prijs! Maar ook voor jezelf kun je genoeg korting pakken, zoals 20% op lingerie en positiemode. Zorg er wel voor dat je de kortingscode gebruikt tijdens het afrekenen, anders wordt jouw voordeel niet verrekend.

Rode paddenstoel


Jij kunt nog even 20% besparen bij Sarenza met de Back To Work actie

Ben je weer hard aan het werk? Pik dan tussendoor een kleine geluksmomentje mee, bijvoorbeeld met de 20% korting bij Sarenza. Jij kunt nog tot en met 28 september met extra voordeel nieuwe schoenen shoppen. Deze actie is geldig op het gehele assortiment. Dus deel deze tip met vrienden, familie en kennissen zodat iedereen kan profiteren! Zorg er wel voor dat je voor minstens €90,- bestelt want anders werkt de kortingscode niet.


Profiteer nu van de 1+1 gratis actie en verras iemand deze herfst met een Greetz kaartje!

Door het slechte weer worden vrienden en familie meestal minder vaak bezocht dan wanneer het weer wel mee zit. Dankzij Greetz kun jij toch laten weten dat je aan ze denkt door een leuk kaartje te sturen. En met de actuele 1+1 gratis actie maak jij gratis en voor niets een tweede persoon blij met jouw persoonlijke boodschap. Deze actie is geldig tot en met 28 september.


Meisje met thee

20% korting op het hele assortiment van Albelli: maak jouw herinneringen tastbaar

Je hoeft niet somber te worden van het najaar. Je kunt ook genieten van de voordelen van de herfst zoals de bladeren in alle kleuren, mooie paddenstoelen of heerlijk binnen zitten met een kop thee of chocolademelk. Zet deze op de foto en maak deze herinnering tastbaar bij Albelli. Deze hele maand pak jij 20% korting alle fotoproducten. Deze aanbieding kun je natuurlijk ook gebruiken voor jouw favoriete zomermomenten!