Scoor hoge kortingen tijdens de beste Mid Season Sales van dit moment

Halverwege elk seizoen komen veel winkels met een speciale sale: de Mid Season Sale. Dit is hét moment om producten te scoren met waanzinnige kortingen, die je meteen nog het hele seizoen kunt dragen of gebruiken. Wij hebben voor jou de beste sales van dit moment op een rij gezet. Lees snel verder!​​


OTTO – Tot 50% korting
OTTO heeft een groot assortiment en biedt ook in de sale categorie vele producten aan voor zeer voordelige prijzen, namelijk met kortingen tot wel 50%. Je vindt er een breed aanbod aan dames- en herenmode met forse kortingen, maar ook voordelige huishoudelijke apparatuur en woonartikelen.

Miss Etam – Tot 70% korting
In de Mid Season Sale bij Miss Etam kun je vooral veel vesten, truien, tops en blouses vinden. De de kortingen lopen op tot wel 70%, waardoor jij zeer voordelig lente en zomer items kunt scoren. Ook zitten er producten tussen die je alvast kunt kopen voor de volgende winter. Neem zeker een kijkje, want er zijn al producten verkrijgbaar vanaf slechts €3,-!

MS Mode – Tot 70% korting
Vrouwen met een maat tussen 40 en 52 kunnen terecht bij MS Mode. De winkel verkoopt zeer trendy en modieuze kleding waarbij de aandacht ligt op een goede pasvorm. In de sale vind je items vanaf slechts €3,-. De uitverkoop is bij MS Mode alweer bijna afgelopen - je profiteert alleen dit weekend nog van verlaagde prijzen.

Kleding

HEMA – Tot 50% korting
De welbekende HEMARKT is weer begonnen bij HEMA. Dat betekent een groot aantal artikelen voor allemaal kleine prijsjes. Modeartikelen, keukenartikelen, slaapkamerartikelen, woonartikelen en tuinartikelen: je kunt jouw gehele huis en tuin in een nieuw jasje steken met de producten in de uitverkoop! Tijdens de HEMARKT profiteer je van prijzen vanaf €0,50 en ontvang je kortingen oplopend tot maar liefst 50%.

H&M – Tot 50% korting
Bij H&M bestaat de sale uit de volgende categorieën: dames, heren, kinderen en home. H&M is natuurlijk al voordelig, dus tijdens de sale is het shoppen helemaal een feest. De prijzen in deze sale beginnen al vanaf €0,99. Je vindt in de sale van H&M veel items om je voor te bereiden op de zomer, zoals tops, bikini’s en shorts, ideaal!

ASOS – Tot 50% korting
Traditiegretrouw is de ASOS sale ENORM! Er staan tienduizenden (!) items online voor zowel mannen als vrouwen met voordeel tot 50%. Trek er dus gerust een hele avond voor uit om de sale door te spitten op zoek naar de leukste aanbiedingen. Het is de moeite waard!

LiL.nl – Tot 50% korting
Je woning kan na de donkere wintermaanden misschien wel wat frisse, nieuwe items gebruiken. Ga hiervoor naar de sale op LiL.nl, waar je producten kunt shoppen vanaf €1,-. Ben er wel op tijd bij, want voor alle sale artikelen geldt OP = OP.

Woonaccessoires

Plutosport – Tot 60% korting
Plutosport geeft jou tijdens de Mid Season Sale de mogelijkheid om goedkoop sportartikelen aan te schaffen. Van trainingsjacks tot schoenen: ze hebben een groot aanbod om uit te kiezen. Er worden kortingen tot wel 60% gegeven op artikelen van populaire merken zoals Nike, Adidas, Asics en New Balance. Er zijn al artikelen verkrijgbaar vanaf slechts €12,95.

Forever 21 – Tot 70% korting
Met ruim 1.800 producten heb je een ruime keuze in de sale van Forever 21. Sorteer op productcategorie en kledingmaat en vind binnen no-time de beste en goedkoopste items die perfect bij jou passen.

Sporthuis – Tot 70% korting
Sporthuis houdt een grote magazijnopruiming, wat betekent dat je veel spullen voor weinig geld kunt bestellen. Het aanbod is zeer uitgebreid en bestaat uit maar liefst 1.500 artikelen. Scoor nu sportitems met tot 70% korting en ga fit de lente en zomer in!

Wil je nog meer korting scoren? Een compleet overzicht van de lopende sales bij meer dan 1.000 webwinkels vind je hier.


Veel shopplezier!