Profiteer van heel veel korting tijdens de sale!

Heb jij onlangs leuke items gezien bij je favoriete winkels die nog iets te prijzig waren? Dan is de kans groot dat je deze nu voor een kleine prijs aanschaft! Want bij veel winkels is de sale weer gestart. En tijdens de uitverkoop kun jij tientallen euro’s korting pakken op heel veel artikelen uit de winter collectie. Of je op zoek bent naar de nieuwste fashion, laatste gadgets of leuke schoenen, bijna alles is tijdens de winter sale verlaagd in prijs. Wij hebben 10 populaire webshops geselecteerd waar je minstens 50% korting kan pakken. Zo kun je tijdens de feestdagen lekker voordelig shoppen! 

Kleding aan een lijn


  1. 1. Tot -70% tijdens de Zalando uitverkoop
    Bij Zalando kun je altijd de beste koopjes pakken. Je bespaart op sommige items tot wel 70%. En je betaalt geen kosten voor de verzending of het retourneren. Zo wordt het natuurlijk wel heel aantrekkelijk om een bestelling te plaatsen!
  2. 2. Miss Etam sale met kortingen tot 80%
    Shop jij liever bij de Miss Etam? Dan pak je soms tot wel 80% korting. Klik snel door om het hele aanbod van uitverkoop artikelen te bekijken. 
  3. 3. Bespaar tot 50% bij Pull & Bear
    Ook bij de populaire winkel Pull & Bear is de uitverkoop gestart en kun je tot maar liefst 50% besparen op vele artikelen. Dit is geldig op zowel de heren- als vrouwencollectie. Dus sla snel je slag voor jezelf of iemand anders!
  4. 4. Tot 60% voordeel bij Sarenza
    Sarenza geeft je tot 60% korting op heel veel schoenen. Zoek snel tussen het gehele assortiment naar de perfecte laarzen, pumps, sneakers of ander model schoenen. Klik door om het complete aanbod te bekijken.
  5. 5. Paradigit Laptop Sale | Hoge korting op heel veel modellen
    Het is nu ook de perfecte tijd om een nieuwe laptop aan te schaffen. Bij Paradigit profiteer je van hoge kortingen op diverse modellen uit de sale. Je hebt de keuze uit o.a. de merken Lenovo, Toshiba, ASUS en HP.

Schoenen

  1. 6. Bij Blokker koop je alles voor in huis met korting tot 85%
    Blokker is een van de grootste huishoudwinkels van Nederland. Doorgaans kun je hier al voordelig al jouw huishoudelijke apparaten en accessoires aanschaffen. Maar nu kun je profiteren van kortingen tot maar liefst 85% tijdens de opruiming!
  2. 7. Bij de HEMA bestel je veel artikelen tot 50% voordeliger
    De HEMA is dé plek om voordelig de belangrijkste artikelen te bestellen. En tijdens de opruiming van de winkel krijg je tot 50% korting op heel veel spullen. Klik door om het geselecteerde aanbod te bekijken en jouw voordeel te pakken!
  3. 8. Beauty producten voor de helft van de prijs | Feelunique
    Winter Sale bij Feelunique wil zeggen dat jij met tot 50% voordeel koopt via de online winkel. Op deze manier schaf je jouw beauty essentials aan voor een klein prijsje. Let wel op dat deze aanbieding niet voor alle artikelen geldt. Toch heb je nog een ruime keuze uit duizenden artikelen voor je gezicht, haren en lichaam.
  4. 9. Goedkope overnachtingen met de Hotels.com Winter Deals
    Wil je goedkoop een hotelovernachting boeken? Gebruik dan een van de Winter Deals van Hotels.com waarmee je tot 50% kunt besparen. Dit aanbod is geldig bij vele accommodaties op diverse locaties.
  5. 10. Tot 60% korting pakken met de beste sale aanbiedingen van Bonprix
    Mode, schoenen en woonaccessoires hoeven niet duur te zijn wanneer je deze gewoon tijdens de uitverkoop shopt. Bij Bonprix betaal je al nooit veel en tijdens de opruiming pak je tot 60% extra korting op heel veel items uit het assortiment.

Vrouw met hoed


Overige opruimingen

En er zijn natuurlijk nog veel meer webshop sales met hoge kortingen. Een greep uit de actuele acties:

Bij Van Haren betaal je bijna de helft minder voor vele schoenen
Super Sale bij Schuurman Schoenen
Tijdens de Kickz Winter Sale shop je voordelig sneakers
Forever 21 geeft kortingen tot 70%
Bespaar tot 85% bij Kinderkleding.nl
Bonaparte sale met kortingen tot 50% op de gehele collectie
Kortingen die oplopen tot 70% bij Pabo
Ook Christine le Duc geeft tot 70% voordeel
Shoes For Fashion | Bespaar tot 60%
Woonexpress Koopjesmarkt met korting tot 70%
Tot -60% op nieuwe schoenen van Spartoo
Voordelig shoppen bij terStal | Korting tot 50%
Bij Boohoo shop je met voordeel tot 60%

Het is misschien wat minder voordeel dan bij de overige winkels, maar bij Nike pak je tot 30% korting op sneakers. Naar ons idee ook de moeite waard!


Zoek jouw favoriete winkel op en kijk tussen de acties of er een uitverkoop bij staat. Misschien vind je zelfs nog wel een kortingscode waarmee je nóg meer kunt besparen!

Tip voor de feestdagen: na Kerstmis worden er vaak flinke kortingen gegeven op kerstartikelen. Koop deze alvast voor volgend jaar!

Kerstballen